Izvještaj MUP-a ZDK za 12.03.2014.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 12.03.2014.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u dva slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 11/12.03.2014. godine, u mjestu Banlozi, izvršena je krađa oko 100 metara bakarnog elektro kabla, vlasništvo preduzeća „Željeznice FBiH“. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Kakanj

U toku noći 11/12.03.2014. godine, u ulici Šehida, izvršeno je krivično djelo teška krađa u garažu, vlasništvo G.S., iz koje je otuđena određena količina raznog alata i drugih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Breza

Dana 12.03.2014. godine, u ulici Filipa Lastrića, izvršena je krađa trganjem zlatnog lančića sa vrata P.Š. iz Breze. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close