Izvještaj MUP-a ZDK za 04.04.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 04.04.2013.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u osam slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Visoko

Dana 03/04.2013. godine, u ulici Iznad Duvara, izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila opel kadet, registarskih oznaka E76-O-056, vlasništvo D.E. Od strane istražitelja Policijske stanice Visoko izvršen je uviđaj.

Zavidovići

Dana 04.04.2013. godine, u ulici Gazi Husrev-begova, u UO „Aria“, od strane P.S. i drugih nepoznatih lica, izvršeno je krivično djelo nasilničko ponašanje prema licu Z.E., koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede. Lice P.S. je lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama za zadržavanje, dok je od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići izvršen uviđaj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Tešanj

Dana 04.04.2013. godine, na lokalnom putu u mjestu Oraš Planje, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza motocikla suzuki, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao K.S., koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Od strane službenika uniformisane policije izvršen je uviđaj.

Breza

Dana 04.04.2013. godine, u mjestu Podžupča, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo VW kombi, registarskih oznaka A11-T-462, kojim je upravljao Č.F., i pješak R.L., koja je tom prilikom zadobila lake tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika uniformisane policije.

Na području Kantona dogodile su se još četiri saobraćajne nezgode u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close