Izvještaj MUP-a ZDK za 04.03.2014.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 04.03.2014.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 03/04.03.2014. godine, u ulici Lašvanska, izvršena je paljevina putničkog motornog vozila marke “Nissan”, registarskih oznaka M80-A-132, vlasništvo Š.T. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I i inspektora za protivpožarnu zaštitu MUP-a ZDK.

Dana 04.03.2014. godine, u ulici Adolfa Goldbergera, došlo je do međusobne tuče između četiri lica, kojom prilikom je jedno nepoznato lice zadalo udarac hladnim oružjem licu A.I., koji je zadobio lake tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Tešanj

Dana 04.03.2014. godine, u mjestu Kraševo, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo P.M., iz koje je otuđena određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close