BiHPrivreda

Izudin Ahmetlić: Euro Fly će se baviti ostalim djelatnostima u saobraćaju

Izudin Ahmetlić za Akta.ba: Euro Fly će se baviti ostalim djelatnostima u saobraćajuPovodom danas objavljene informacije na portalu Akta.ba da je HIFA-OIL osnovala novu kompaniju “Euro Fly”, u kojoj smo naveli da se radi o aviokompaniji, redakciji portala javio se Izudin Ahmetlić.

U izjavi je pojasio da se radi o kompaniji koja će se baviti “Ostalim djelatnostima u saobraćaju”.

“Mnogo ljudi zove i upućuju čestitke, sretni su jer su pročitali tekst na portalu Akta.ba, hvala im svima koji se raduju našim privrednim uspjesima, hvala i vama sa portala Akta jer znamo da niste namjerno napravili grešku. Stoga ovim putem upućujem zahvalnost svima onima koje povezuje vjera u bolju budućnost u ovoj zemlji. Neka dobre vijesti i bolji dani budu naše zajedničke poveznice ka sretnijim generacijama”, poručio je on.

Kako je kazao, HIFA-OIL duže vremena radi na promociji vrijednosti ove države, u namjeri da BiH promoviraju kao poželjnu turističku destinaciju. Cilj im je dovesti što više aviolinija prema BiH i tako pomoći razvoju naše zemlje.

“U toj namjeri je zaista i formirana nova firma pod nazivom “Euro Fly”, a ona je registrovana za “Ostale djelatnosti u aviosobraćaju”, a to nikako ne znači da najveći privatni distributer naftnih derivata u BiH osniva aviokompaniju”, kazao je Ahmetlić.

Akta.ba

Prethodna vijest:
Vlasnik Hife osnovao aviokompanijuTags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close