Kultura življenjaLifestyle

Izračunajte svoj godišnji broj i doznajte što vam donosi 2017.

IZVUCITE MAKSIMUM IZ GODINE PRED VAMA

Precizna numerološka predviđanja: Izračunajte svoj godišnji broj i doznajte što vam donosi 2017.

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vijek može se sabrati unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život

Nova godina nam je pred vratima, a mnogi će ovaj, još jedan, početak iskoristiti za donošenje novogodišnjih odluka.

 

Želite li maksimalno iskoristiti svoje želje i ciljeve, odgovore potražite u numerologiji. Izračunajte koji je vaš godišnji broj i što trebate učiniti u 2016. godini- piše Zadovoljna.hr.
Prema numerološkom tumačenju, naš životni vijek može se sabrati unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život.

 

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smjernice s kojima će se svatko od nas susresti u nekom dijelu svog života. Spomenuta značenja, u obliku osobnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim.

 

Postupak izračunavanja osobnog godišnjeg broja i analizu dobivenog broja:

 

1. Korak
Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mjesec) te zbrojite sve znamenke i pribrojite ih godini na dolasku (2017.)

Primjer: Ako ste rođeni 12. lipnja, napravite sljedeće: 1+2+0+6+2+0+1+7=19

 

2. Korak
Ako ste dobili samo jednu znamenku ona predstavlja vaš osobni broj godine. No, ako ste pak dobili dvoznamenkasti broj (kao u primjeru), zbrojite dobivene znamenke.

Primjer: Ako ste dobili broj 18, napravite sljedeće: 1+8=9, što znači da je vaš osobni godišnji broj 9.

 

3. Korak
Nakon što ste dobili jednoznamenkasti godišnji broj, doznajte što se skriva iza ove znamenke. Ovaj broj može vam pomoći oko životnih odluka u nadolazećoj godini te vam sugerirati što možete učiniti kako bi poboljšali svoj život.

 

Isto tako, korisno bi bilo da izračunate osobni broj osoba s kojima ste povezani i uz koje se veže vaš život, jer na taj način možete razumjeti njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

 

DOZNAJTE ŠTO GOVORI VAŠ OSOBNI GODIŠNJI BROJ OVDJE 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close