logo
bios

“Iscelitelj” Josip Braco Grbavac?

Objavljeno prije 5 mjeseci . u ned, sep 8th, 2019
Zapanjio Austrijance: Stajao na pozornici, skoro 4 minute gledao u ljude i zaradio 7000 eura

Navodno Braco prihvaća pozive samo gdje će se okupiti puno ljudi, a seanse ima po cijelom svijetu.

Braco sa Srebrnjaka, pravim imenom Josip Grbavac, preko noći se proslavio sa svojim neuobičajenim metodama rada.  Ovaj vikend ponovno je punio medijski prostor, ali ovaj put austrijski.

Razlog tome je njegov nastup koji je održao proteklog vikenda u Vösendorfu kod Beča gdje je u samo jednom danu zaradio preko 7000 eura samo stojeći i gledajući u posjetitelje, piše RTL.hr.

”Stajao u dvorani i točno 3 minute i 47 sekundi nijemo gledao u ljude. Nakon toga je sišao s pozornice i napustio dvoranu. O čemu je u tim trenucima razmišljao, nitko ne zna. Mnogi su plakali, drhtali, a neki se skoro onesvijestili”,  napisao je austrijski portal Kosmo.at.
Navodno Braco prihvaća pozive samo gdje će se okupiti puno ljudi, a seanse ima po cijelom svijetu. Kad je bio u New Yorku, njegove su seanse bile emitirane na videozidovima, a navodno taj dan nije zabilježen ni jedan zločin. Cijena ulaznica bila je 10 eura, a prodano je 711 komada, prenosi RTL.hr.

Podsjećamo, Barco se proslavio nakon smrti Toplice Prokića koji ga je, za vrijeme života, nazvao svojim sljedbenikom.

-Kod Brace nema ničeg nadnaravnog, sve se može objasniti biokemijom: riječ je o atipičnom obliku placebo efekta koji može proizvesti fizičko i mentalno ozdravljenje na način da pacijenti pomažu sami sebi. Kada sam to shvatio, povukao sam se- rekao nam je Drago Plečko, najpoznatiji hrvatski istraživač paranormalnoga.

vecernji.hr

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh