-TopSLIDENogometSport

Infantino i Čeferin pisali Vici Zeljkoviću

Predsjednik NSBiH Vico Zeljković se iskreno zahvalio svima koji su mu poslali čestitke

Na Skupštini Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održanoj 16. marta 2021. godine Vico Zeljković je izabran za predsjednika NSBiH. Tim povodom u njegovu kancelariju ovih dana pristižu brojne čestitke, saopćeno je iz kuće bh. fudbala.

Među onima koji su poželjeli uspjeh u radu Zeljkoviću su i Đani Infantino (Gianni), predsjednik FIFA-e, kao i Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA-e.

– Dragi predsjedniče, želio bih vam čestitati na izboru na mjesto predsjednika Fudbalskog saveza BiH u četverogodišnjem mandatu, kao i vašim potpredsjednicima i članovima Izvršnog odbora koji su izabrani zajedno sa vama. Vrata FIFA-e su vam uvijek otvorena ukoliko želite razgovarati o našem sportu, njegovom razvoju i promociji fudbalskih vrijednosti, naveo je između ostalog Infantino u svojoj poruci.

– Sada vodite jednu posebnu fudbalsku federaciju koja puno obećava. Sigurno znate koju vitalnu važnost ima ta uloga i šta sve fudbal može uraditi za zemlju, zajednicu, škole i svakog pojedinca. Ohrabrujem vas da na svom putu mladost i strast prema fudbalu usmjerite na njegov razvoj, piše u čestitci koju je uputio Čeferin.

Predsjednik NSBiH Vico Zeljković se iskreno zahvalio svima koji su mu poslali čestitke, te posebno naglašava: 

– Sve što budemo radili, moji saradnici i ja, bit će u interesu razvoja i unapređenja svih segmenata fudbala u BiH. To nije moguće postići bez predanog rada svakog pojedinca. Ciljeve smo visoko postavili, i oni koji žele zajedno sa nama da učestvuju u kreiranju bolje i ljepše fudbalske budućnosti su dobrodošli.

avaz

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close