Ines Jovanović otputovala na svjetski izbor WORLD TOP MODEL 2015

Ines Jovanović otputovala u vječni grad Rim, prijestolnicu Italije, gdje će se u konkurenciji 40-tak predstavnica drugih zemalja boriti za ugovor vrijedan 200.000 euro na svjetskom izboru modela World Top Model 2015…

 

Ines Jovanović, predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na najprestižnijem modnom događaju World Top Model 2015 u Rimu, a tako su odlučili talijanski modni scouti svjetske agencije Major Model Mgmt , koja broji podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola. Za pobjednicu World Top Model Bosne i Hercegovine 2015 odabrali su  prekrasnu Ines Jovanović na nedavno održanom izboru u Hotelu Sheraton Zagreb.

 

WORLD TOP MODEL je svjetski izbor modela, koji ove godine slavi 25-tu godišnjicu i na kojem će se predstavnice iz 40 zemalja svijeta, boriti za ugovor vrijedan 200.000 euro.

Inače, svjetski izbor World Top Model 2015 će se održati 05.12. u Rimu.

 

“Presretna sam što sam izabrana za World Top Model B&H 2015. Zahvaljujem se roditeljima, mojoj agenciji Abc Models, hvala puno Robertu i Sandri Šerbec iz UMAH-a, Major Model Management agenciji na ukazanom povjerenju i prilici, prijateljima  i svima onima koji su uz mene i koji su mi podrška sve ove godine. Radujem se što ću biti dio svjetskog izbora modela World Top Model 2015 i odlasku u Rim, susretu s prijateljicama koje sam upoznala u Zagrebu ali i novim poznanstvima. Svjesna sam velike konkurencije u Rimu, svaka djevojka je pobjednica u svojoj državi odnosno sve smo mi pobjednice. Nisam opterećena ishodom u Rimu, neka pobjedi najbolja. Ja vjerujem u sebe i vjerujem da se, uz puno truda i rada na sebi, uz puno strpljenja i upornosti, može uspjeti. Zadovoljna sam svime što sam dosada postigla, čvrsto stojim na zemlji, hrabro i samouvjereno koračam kroz život uživajući u svom dosadašnjem uspjehu  i ponosim se što ću predstavljati našu zemlju na najprestižnijem modnom događaju u svijetu” – kaže Ines.

 

Na pitanje u kojoj haljini će se predstaviti na izboru za World Top Model 2015, Ines je odgovorila: “Za moj styling ovaj put  se pobrinula modna dizajnerica Amina Hasanbegović. Kada sam završila srednju školu, Amina je za mene dizajnirala specijalnu romantičnu haljinu koja odiše ljepotom, nježnim, ženstvenim i bajkovitim notama. Njene kreacije su po mom ukusu, vrhunskog kroja, pročiščenih liniija i savršeno naglašavaju svu ljepotu ženskog tijela, a puderasta boja haljini daje poseban šarm”.

 

O svojim dosadašnjim angažmanima i planovima Ines kaže: “Ako već trebam izdvojiti  jedan do dva angažmana, onda neka to bude period tokom 2014 godine kada sam bila zaštitno lice Nivea BH Fashion Week Sarajevo a kampanju sam snimala s našim dizajnerom Marko Feher. A drugi angažman koji mi je ostao u predivnom sjećanju je snimanje modnog i video fashion editorijala za Dada Art Design u Valensiji u Španiji.

Završila sam srednju školu i upisala sam se na fakultet. Obrazovanje mi je jako bitno a poslovnih prilika će sigurno biti.

Što se tiče modelinga, ne volim planirati previše unaprijed, uživam u onome što imam sada, i svakako veselim se novim poslovnim prilikama koje mi predstoje. Nakon Rima, predstoji mi photo session za katalog renomiranog modnog dizajnera Toga Cam iz Turske. Takođe se radujem suradnji s modnom dizajnericom Daliborkom Kiš Juzbaša, i snimanju editorijala njene nove ljetne kolekcije na Ibiza i Tenerife. Ima tu i inozemnih planova, ali više volim da uživam u ovom momentu“.

 

Ines,  želimo ti puno sreće i uspjeha u Rimu!

magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close