Humanitarna akcija za sportsku dvoranu Franjevačke gimnazije u Visokom

U toku je humanitarna akcija skupljanja priloga za gradnju školske dvorane Franjevačke gimnazije u Visokom, a voditelj projekta je fra Ivan Nujić. Do sada se pored ostalih, javilo i 145 Hrvata i hrvatskih udruga iz Švicarske, koji su darovali 13.330 CHF.

Ovim putem prenosimo molbu Uprave Franjevačke klasične gimnazije svima onima koji su zainteresovani da pomognu realizaciju ovog projekta:

Poštovani! Molimo Vas da nam pomognete u projektu gradnje naše nove sportske dvorane.

Posljednjih godina naša je Gimnazija proširila svoju djelatnost. Zahvaljujući mnogim čestitim ljudima obnovljen je Konvikt, a pred nama je novi projekt: izgradnja nove sportske dvorane.

Naša sadašnja dvorana iz 1935. toliko je tijesna i dotrajala da se ne može obnoviti. Vjerujemo da ćemo novom dvoranom našu Gimnaziju i nadalje promovirati ne samo kao važno odgojno-obrazovno središte nego i kao okupljalište mladeži BiH, Hrvatske i dijaspore.

Rado ćemo Vam pružiti sve dodatne informacije o projektu, a svojim posjetom učinit ćete nam veliku radost. U ime svih naših sadašnjih i budućih učenika, svima koji ćete nam svojom dobrotom pomoći da nastavimo činiti dobro od srca HVALA. Bog vas blagoslovio!

Svoj plemeniti dar možete poslati na sljedeći naslov:

visoko-samostan442

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close