Humanitarna akcija Amira Hadžića:Pomozimo Saneli Hrustić iz Tuzle

“Sanela Hrustić živi u Tuzli, ima sedmogodišnjeg sina koji pohađa osnovnu školu, nema osnovna sredstva za život. Nema hranu, nema za šta da kupi svom sinu knjige, odjeću, obuću, drva…“, riječi su bosanskohercegovačkog vlogera Amira Hadžića.

On je, naime, pokrenuo ovu humanitarnu akciju u želji da pomogne Saneli i njenom sedmogodišnjem sinu Safetu.

Amir Hadžić pošle godine je pokrenuo vlastitu humanitarnu organizaciju koju je podržao UNICEF.

Iza Amira stoji veliki broj uspješno obavljenih humanitarnih akcija, i kako kaže, nada se da će se i ova akcija uspješno završiti i da će se prikupiti što veći broj sredstava za pomoć porodici Hrustić.

Pogledajte video:

 

 

Svi koji su u mogućnosti da učestvuju u Humanitarnoj akciji i pomognu ovoj porodici, uplatu mogu izvršiti na neki od sljedećih načina:

Amir Hadžić kontakt telefon: +387 60 332 9160
Amir na Facebooku: http://facebook.com/AmirHadzicOfficial

Web sajt humanitarne Fondacije “Amir Hadžić”:
http://humanitarna.amirhadzic.com

UPLATA IZ BOSNE I HERCEGOVINE
Ukoliko se trenutno nalazite u Bosni i Hercegovini, ili se vaši prijatelji/rodbina (koji će izvršiti uplatu) nalaze u BiH, sredstva možete uplatiti tako što ćete ispuniti bankovnu uplatnicu po uputama koje se nalaze na fotografiji ispod:
http://humanitarna.amirhadzic.com/fil…

—————————————-­———-

UPLATA IZ INOSTRANSTVA
Ukoliko se trenutno nalazite u inostranstvu, ili su vaši prijatelji/rodbina (koji će izvršiti uplatu) nalaze u inostranstvu, sredstva možete uplatiti tako što ćete ispuniti bankovnu uplatnicu, te u nju unijeti informacije računa naše fondacije koji se nalaze ispod:

PRIMALAC:
HADŽIĆ AMIR
BRIJESNICA VELIKA
74206 DOBOJ ISTOK
BOSNA I HERCEGOVINA

IBAN: BA391321810377668643

SWIFT CODE: TBTUBA22

Imajte na umu da, bez obzira na to kada i odakle uplaćujete novac iz inostranstva, mi vaša uplaćena sredstva možemo podignuti oko 10 dana nakon uplate. (Informacije koje se nalaze iznad su detalji DEVIZNOG RAČUNA naše fondacije.)

—————————————-­———-

UPLATA PUTEM WESTERN UNION
Vaša sredstva možete uplatiti u bilo kojoj banci/pošti koja pruža uslugu WESTERN UNION TRANSFER NOVCA, te ćemo na taj načim mi biti u mogućnosti preuzeti vaša sredstva samo par sati nakon uplate.

Da uplatite sredstva putem WESTERN UNION usluge, posjetite najbližu banku ili poštu koja pruža ovu uslugu, te vaša sredstva pošaljite prema sljedećim informacijama:

PRIMALAC: AMIR HADŽIĆ
DRŽAVA: BOSNA I HERCEGOVINA

VRLO VAŽNO: Nakon što uplatite novac putem WU usluge, vrlo je važno da nam putem e-mail adrese: humanitarna@amirhadzic.com ili putem telefona na broj: 00 387 60 332 9160 SMS-om ili pozivom dostavite sljedeće informacije:

– MTCN (BROJ TRANSAKCIJE KOJI STE DOBILI NAKON UPLATE)
– IME I PREZIME OSOBE KOJA JE UPLATILA NOVAC
– DRŽAVA I GRAD ODAKLE STE UPLATILI NOVAC
– TAČAN IZNOS NOVCA KOJI STE UPLATILI (BEZ TROŠKOVA WESTERN UNION USLUGE)
– TAČAN DATUM KADA STE UPLATILI NOVAC
– VAŠ BROJ TELEFONA (UKOLIKO STE GA DALI UPOSLENIKU BANKE)

glas-bosne.com

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close