LifestyleLjubav i sex

Horoskopski znakovi koji se životinjski privlače, ali rijetko kada ostanu zajedno

Otkrijte s kojim horoskopskim znakom jednostavno morate biti u nekom periodu života, bar po zvijezdama…

 
OVAN i VAGA
Veza za oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoljeti. Prefinjenost Vage i seksualnost Ovna jesu dvije različite stvari, ali se jako privlače. Međutim, veza ne može biti duga jer prefinjenost, umjerenost i pristojan način života nervira Ovnove, koji se ne daju promjeniti pod naporima Vage.
BIK i ŠKORPION
Iako su svađe i sukobi u vezi između ova dva znaka neizbježna, Škorpionova divlja strast za seksualnim uživanjem jednostavno zavodi nježne Bikove. Bikovi su pasivni u vezi, a Škorpioni to ne vole pa se iz toga stvaraju svađe. Da bi veza što duže potrajala, strast iz spavaće sobe treba prenijeti i u druge aspekte života.
BLIZANCI i STRIJELAC
Kada se susretnu Strijelac i Blizanac, privlačnost je vidljiva iz aviona. I to nije samo fizička privlačnost, već i na psihičkom nivou – jednostavnu se slažu. Ono što se Blizancima ne sviđa kod Strijelčeva jeste njihovo uvjerenje da sve najbolje znaju, dok sklonost ka tračanju nervira Strijelca.
RAK i JARAC
Ono što spaja ova dva znaka su Jarčeva snaga i emotivnost Raka. Međutim, sreću u vezi i strast može pokvariti osjetljivost Raka i povremeno ignoriranje s Jarčeve strane. Ono što Jarca nervira jeste nesamostalnost Raka.
LAV i VODENJAK
Lavu je interesantno Vodenjakovo maštarenje i prihvaćanje samo svog autoriteta, dok je Lav u svom svijetu kralj i jedan od većih autoriteta. Ono što Vodenjak voli kod Lava je njegova neograničena karizma. Stvar koja može pokvariti vezu je stalno traženje pažnje od strane Lava, koja nervira Voednjaka i čini ga da se osijeća dosadno.
DJEVICA i RIBE
Suprotnosti se privlače – Ribe ne vole rutinu, dok Djevice uživaju da sve ide po redu i pod konac. Pomažu si međusobno i pokušavaju naučiti nešto novo iz njihovih života – Ribe da nauče organizaciju, a Djevice da uživaju malo u životu.
(Net.hr)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close