“Heineken” otvorio konkurs za dizajnere – Poziv da stvore bocu budućnosti otvoren do 1. marta 2013.

Kompanija “Heineken” svoju “mladost od 140 godina” proslavlja na jedinstveni način, pružajući priliku dizajnerima širom sveta da koriste prošlost brenda, koja će ih inspirisati da stvore nešto novo za njegovu budućnost.

“Heineken” je saopštio da je ovo jedinstvena prilika da dizajneri daju lični pečat tom prepoznatljivom svetskom brendu i oprobaju se u dizajnu boce.

Po prvi put učesnici će imati slobodu da se igraju i kombinuju stotine istorijskih vizuala brenda kako bi kreirali jedinstvenu “Heineken” bocu budućnosti. Svi vizuali su dostipni na interaktivnom sajtu www.yourfuturebottle.com

Kao i lani, i ove godine, u žiriju će biti neke od najuticajnijih ličnosti iz oblasti kulture i dizajna: Joshua Davis, pionir digitalnog dizajna, Evan Orensten, suosnivač i izvršni urednik “Cool Hunting”-a, Mark Dytham, suosnivač globalne kreativne mreže “PechaKucha” i Mark van Iterson, “Heineken” globalni direktor za dizajn, odabraće najbolje radove.

Najkreativnija rešenja po oceni žirija, ukupno njih trideset, biće izložena na Milanskoj nedelji dizajna u aprilu 2013. godine, gde će odabrani mladi dizajneri moći da svoj rad predstave ljubiteljima dizajna iz celog sveta. Boce iz “Heineken 2013/2014 Limited Edition” nosiće pobednički dizajn.

Podsećanja radi, na prošlogodišnjem konkursu “Limited Edition Design Challenge”, među najboljih sto ocenjenih takmičara, svoje mesto je našlo čak jedanaest predstavnika Srbije, a Stefan Pilipović iz Beograda, u paru sa Fabiom Kansiolom iz Barija, obezbedio je plasman u top tri dizajna na svetu.

“Remix Future Bottle Design” konkurs je otvoren za prijave do 1. marta 2013.

Dodatne informacije i način prijavljivanja pogledajte na adresi www.yourfuturebottle.com

ekapija

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close