Govor tijela kaže puno više od riječi!

Žene često izbjegavaju da riječima izraze ono što ih muči. Zato morate znati kako da tumačite govor njihovog tijela, piše Mondo.rs.

Kada te ne gleda

Ukoliko uđe sa tobom u intimne odnose, a izbjegava da te pogleda, onda definitivno nešto nije u redu. Mogući razlog je da je stidljiva i ne tako iskusna u krevetu.

Ukoliko ciljno izbjegava poljupce u usta, možda ti ili ona imate loš zadah, možda je grebe tvoja brada, ili ukoliko si je prije toga oralno zadovoljavao moguće je da misli da nije ok da se poslije toga ljubite.

Jedino rješenje je da je direktno pitaš šta nije u redu kada sljedeći put izbjegne tvoj poljubac ili pogled, savjetuje portal askmen.com

Kada gleda “kroz tebe”

Ukoliko se ti svojski trudiš da vam bude lijepo, dok te ona blijedo gleda ili “fokusira tačku na plafonu”, možda joj jednostavno nije toliko stalo do seksa, ili bi više voljela da probate neku drugu pozu, ali ne zna kako to da ti predloži.

Moguće je i da bi ona željela da preuzme inicijativu, ali si ti suviše dominantan i ne daješ joj prostora da se pokaže.

Postavi se nekad tako da je ona gore, ili je pitaj kada ste van kreveta o njenim fantazijama, možda će ti to pomoći da shvatiš šta želi.

Kada je čudno mirna

Ma koliko se ti trudio da poljupcima, dodirima i pokretima izazoveš neku njenu reakciju i privoliš je na učešće u igri, ona samo leži u stavu “predajem se”?. Ovo može biti veoma frustrirajuće, ali možda jednostavno misli da se i samo prisustvo seksualnom činu računa kao učešće?

Ovdje nema druge pomoći, osim da je pitaš u čemu je stvar. Ukoliko te je sramota ili se bojiš da ćeš joj povrijediti osjećanja direktnim pitanjem, uvij to u nešto prijemčivije, npr. pitaj je da li bi htjela da se igrate nekih uloga i to tako da ona dobije onu u kojoj bi morala da se potrudi malo više.

Kada se ponaša se kao muškarac

Ovo može da bude pomalo surovo definisanje, ali zaista ima žena koje su isključivo fokusirane na sopstveno zadovoljstvo, preskaču predigru i nakon orgazma nisu zainteresovane ni za šta.

Možda želi seks bez obaveza, možda za jedino bitno smatra sopstveni užitak…

Ako želiš predigru, reci joj. Ako bi da osiguraš sopstveni orgazam, pitaj je da li je zadovoljna, kada odgovori da jeste, reci joj da bi i ti volio da se tako osjećaš.

Kada skriva svoje tijelo

Ukoliko tvoja partnerka izbjegava da bude naga u tvom prisustvu, osim onda kada je to stvarno neizbježno i zahtijeva da se pogase sva svjetla kada ste u krevetu, vjerovatno je nesigurna u vezi sa svojim tijelom i izgledom.

Mogao bi s vremena na vrijeme da joj kažeš da je lijepa i istakneš ono šta ti se dopada kod nje, ali ne očekuj da to odmah “upali”. Potrebno je da to ponavljaš s vremena na vrijeme.

Kada ti ne uzvraća poljupuce, dodire i ostalo

Ona uživa sa tobom u krevetu, sve je sjajno dok se ti trudiš, međutim, izbjegava da te oralno zadovolji i veoma rijetko ili nikada ona ne inicira seks. Ima žena koje smatraju da je muška dužnost da zadovolji ženu i da ona nema tu šta da se trudi.

Takođe, nije mali broj onih koje misle da oralni seks nije nešto što bi “dobre djevojke” trebalo da rade i brinu se da bi ih partner ostavio ako se pokažu previše spretne u tome. Ovdje treba biti lukav – reci joj da ti je potrebno da se osjetiš voljenim i poželjnim i da bi ona mogla da ti pokaže da joj je stalo do tebe tako što bi te povremeno “spopadala”.

Altruistične kakve jesu, žene će ispuniti tu želju. Seks je u vezama podjednako bitan kao i ljubav, povjerenje i sve ostale stvari na kojima jedan odnos počiva. Zato je neophodno da se seksualne želje, afiniteti i navike poklapaju kod partnera ili da bar postoji razumijevanje za onog drugog.

Ukoliko stvari u krevetu ne funkcionišu, samo je pitanje vremena kada će problemi izaći iz spavaće sobe. Zato ih rješavajte na vrijeme.

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close