Futsal KUP BiH: Zrinjski slavio, a Tango u finalu, danas Ugljevik vs. Leotar

Sinoć je u Mostaru odigrana uzvratna utakmica 1/2 finala futsal KUP-a BiH između MNK Zrinjski i KMF Tango. Zrinjski je slavio s ubjedljivih 8:3 (3:1), ali to ipak nije bilo dovoljno za plasman Zrinjskog u finale, jer je prva utakmica zavrsena 5:0 u korist Tanga, tako da su gosti zahvaljujući postignutim golovima u gostima u finalu.
Pogotke za Zrinjski su postigli M. Suton (10. min, 17. min, 21. min, 22. min i 24. min), Berić (14. min), Šarić (27. min) i Drežnjak (35.), dok su za Tango bili precizni Čampara (15. min), A. Hadžić (25. min) i Erić (33. min).

Danas se igra i drugi polufinalni susret u Ugljeviku između domaće momčadi Ugljevika i Leotara s početkom u 18 sati. Prvi susret je završen 3:2 u korist Leotara.

MNK Zrinjski – KMF Tango 8:3 (3:1)

MNK Zrinjski: Skuhan Haris, Ivanković Ivan, Knezović Ivan, Čužić Ivan, Sarić Emrah, Ljubomirović Bojan, Čolak Anđel, Berić Zoran, Suton Luka, Suton Marin, Drežnjak Ivan i Livaja Damir.

KMF “TANGO”: Gengo Miloš, Čampara Mirko, Tanasković Miloš, Gušo Semir, Erić Ognjen, Milošević Srđan, Hadžić Ame, Jokić Stefan, Sipović Emir, Đuderija Emir, Ikonić Dragan, Karčić Zijad i Kerla Almir.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close