FOTO: Samra Šakanović Miss Posavske županije za 2013.

U prepunom City Centar In Orašje održan izbor Miss Posavske Županije 2013, a pobjednica je Samra Šakanović iz Orašja.

Direkcija Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i City Centar In Orašje su, u četvrtak 04.04.2013. godine u 19:30h, pripremili za mnogobrojne posjetioce, dobar provod uz večer glamura, ljepote, muzike i plesa… i naravno, nezaboravno večer uz 16 najljepših djevojaka Županije Posavske. Mnogobrojna posjeta u tržnom centru City Centar In Orašje, pokazuje da je City Centar In Orašje najomiljenije mjesto za stanovnike Orašja.

Ovo je bilo programski zanimljivo veče zabavno edukativnog karaktera ispunjeno mladosti, muzikom i plesom.

Koliko je ekološka osvještenost važna i u modnom svijetu, pokazala je poznata bh dizajnerica Elvira Čatić. Elvira je u svojoj kolekciji napravljenoj od otpada, koja nosi naziv “moda od smeća” pozvala sve građane Orašja da vode brigu o okolišu.
Kandidatkinje izbora Miss Županije Posavske su ovom revijom željele skrenuti pažnju na važnost zaštite okoliša te.pridonjeti podizanju svijesti o očuvanju okoliša.

U muzičko revijalnom dijelu programa nastupila je specijalna gošća Rebeka Sančez iz Venecuele i DJ Fuego te DaVinci band Orašje, modna revija dizajnerice Elvire Ćatić i Edine Osmančević. Voditelj ove manifestacije bio je Ilija Baotić iz Orašja.

16 najljepših djevojaka Županije Posavske predstavile su se u tri izlaza gdje su prezentirale najnovije kolekcije brendova koji se nalaze u shopping centru City Centar In Orašje a to su Sport Vision, odjeća za mlade Mana i obuća Deichmann, dok su mali manekeni prezentirati dječiju kolekciju Wenice.

Šest prvoplasiranih djevojaka su:

Samra Šakanović – Miss Posavske županije 2013
Ivana Stamenković – prva pratilja Miss PŽ 2013
Nataša Nikić – druga pratilja Miss PŽ 2013
Sandra Stjepanović – Miss šarma PŽ 2013
Selma Kukuljević – Miss fotogeničnosti PŽ 2013
Alisa Krdžalić – Miss publike PŽ 2013

Za pregled fotografija KLIKNI!

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close