FOTO: Mila Golić izabrana za Miss Podrinja 2014.

U organizaciji Direkcije za izbor Miss BiH za Miss Svijeta, održan je prvi izbor Miss za takmičarsku 2014. godinu. Predivan ambijent posjetiocima priredili su organizatori u velikoj sali sportskog centra Milići koji je bio ispunjen do poslednjeg mjesta, gdje je  održan izbor za miss Podrinja za miss Republike Srpske 2014. godine.

Pokrovitelj ove manifestacije je općina Milići, a ispred općine se obratio i gospodin Brane Spasojević predsjednik skupštine općine Milići i izrazio zadovoljstvo što se ovogodišnji izbor miss Podrinja održava u novootvorenoj dvorani Milići, te je takmičarkama zaželio lijep boravak, a pobjednicama mnogo lijep uspjeh u daljem takmičenju.

Ukupno je učestvovalo  12 djevojaka iz svih gradova Podrinja, a 6 djevojaka ide na casting za miss Republike Srpske 2014. Posjetiocima se predstavile i manekenke modne agencije abc-models iz Sarajeva koje su izvrsno iznijele najnovije modele kolekcije modela za mlade koji će se nositi u sezoni jesen zima.

Stručni žiri, kojem je predsjedavao Ramiz Šadić – predstavnik Direkcije Miss BiH, je podijelio lente i krunu pobjednici Miss Podrinja za 2014. godinu.

Za Miss Podrinja 2014 izabrana je Mila Golić iz Milića.

– 1. pratilja Zorica Pavlović iz Bijeljine
– 2. pratilja Marija Mitrović iz Milića
– Miss publike Jevrosima Stojišić iz Šekovića
-Miss fotogeničnosti Marijana Krkalović iz Zvornika
-Miss šarma Nataša Kipić iz Milića

miss_podrinja_2013_02 miss_podrinja_2013_03 miss_podrinja_2013_06 miss_podrinja_2013_04 miss_podrinja_2013_05

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close