FOTO: Armin održao koncertnu turneju u Maroku

Armin Muzaferija održao je koncertnu turneju za pamćenje u Maroku. Nastupio je u prekrasnoj Casablanci i gradu Fesu, gdje je oduševio sve prisutne. Osim koncertne turneje Armin je sa svojim bendom uživao na prekrasnim plažama i razgledavanju znamenitosti Maroka.
Da je Maroko prekrasna zemlja koju bi trebao svatko posjetiti, Armin se uvjerio iz prve ruke, te podijelio sa nama neke dojmove, kao što je gostoljubivost ljudi, prekrasne znamenitosti, tamošnja povijest i brojne druge zanimljive stvari.

“Bilo je veliko zadovoljstvo nastupati pred publikom iz svih krajeva svijeta. Velika čast, ali i velika odgovornost s obzirom da sam bio jedini sa naših prostora, iz cijele regije. Moja ekipa i ja smo zaista sretni zbog koncerata koje smo održali i druženja sa tamošnjom publikom, kao i pozitivnih ovacija koje smo dobili. Ovo je za nas jedno novo i lijepo iskustvo, te se nadam da ćemo uskoro imati prilike ponovno nastupiti u nekoj egzotičnoj zemlji!”- rekao je Armin nakon održane koncertne turneje u Maroku

armin-muzaferija-casablanca_2 armin-muzaferija-casablanca_1

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close