Fojnički MS & WOOD potpisao ugovor sa Ikeom

Novi brand u domaćoj industriji namještaja MS & WOOD predstavit će se na sajmu Interio 2013 koji se održava i ove godine u Sarajevu od 13. do 18. marta.

Tako će se ovaj bosanskohercegovački proizvođač namještaja koji je nedavno potpisao ugovor o poslovnoj saradnji s najvećim prodajnim lancem namještaja na svijetu, švedskom kompanijom IKEA, predstaviti najnovijim proizvodnim programom koji obuhvata kuhinje, terpezarije i dnevni boravak, a koji je razvijen u vlastitoj fabrici namještaja u Fojnici.
– Osim gotovih proizvoda, na Sajmu namještaja Interio 2013 promovirat ćemo i naš ‘full concept’ koji počinje mjerenjem i projektovanjem, preko proizvodnje svih vrsta namještaja, dostave i ugradnje, do servisa, koji trajno vodi brigu o kupcu. Na koncu, tu je i usluga projektovanja enterijera za privatne i poslovne korisnike –  riječi su direktora kompanije MS & WOOD Hruste Tupekovića.
Cijeli štand branda MS & WOOD neodoljivo će podsjećati na jedan ukusno uređeni dom, upotpunjen osim namještaja i potrebnim kućnim aparatima i potrepštinama. Za dodatni asortiman proizvoda pobrinut će se, uz MS & WOOD i ostale članice Unipromet Grupacije, kao što su peciva i brašna kompanije Dukat.
Osim toga, posjetioci štanda moći će dobiti sve potrebne informacije o novim stanovima čija gradnja bi trebala početi ovih dana u ulici Džemala Bijedića u Sarajevu, saopćeno je iz Unipromet Grupacije.

indikator.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close