Fino muško rublje kompanije Alma Ras na tržištu Južne Koreje

Bogato dugogodišnje iskustvo i jasno definisana vizija razvoja kompanije razlozi su zašto je danas “Alma Ras” iz Olova najpoznatiji brend i lider u proizvodnji finog rublja i spavaćeg programa na području Bosne i Hercegovine i regije, ali sve hrabrije i izvan evropskih granica, navodi sarajevski portal Klix.
Kompanija “Alma Ras” najavljuje saradnju s firmom “DM Corporation”, čije je sjedište u južnokorejskom gradu Geumcheon-Gu Seoul. Za sada je u Južnu Koreju izvezeno fino muško rublje “Manners” koje ima veliki potencijal da osvoji ogromno i zahtjevno tržište.
“Manners” je namijenjen muškarcima koji prepoznaju udobnost i uspješno se nadmeću s dinamičnim vremenom i prilagođavaju okruženju. Iako dizajniran prema posljednjim modnim standardima, “Manners” ipak ni na trenutak nije žrtvovao prepoznatljivu udobnost svih linija “Alme Ras”, navode iz kompanije.
“Manners” će svoj put do kupaca pronaći putem TV i onlajn prodaje, koji su najpopularniji način kupovine u ovoj azijskoj državi.
Južnokorejski partner je zadovoljan asortimanom i kvalitetom proizvoda, no prava reakcija kupaca očekuje se u narednom periodu.
Godišnja proizvodnja od preko deset miliona artikala za dva etablirana brenda, “Alma Ras” i “Manners”, proboj na strana tržišta, proizvodni pogoni u Olovu, Varešu i Srebrenici, jedanaest maloprodajnih objekata, više od 500 zaposlenih, kao i nedavna titula jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini, okosnica su poslovanja kompanije “Alma Ras” danas, saopćeno je iz te kompanije.

klix.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close