LifestyleTehnologijaVisoko

Expertit – Prva bh. društvena mreža programera Harisa Aščalića

“Kao odgovorna osoba prema sebi i široj društvenoj zajednici, kreirao sam ovu društvenu mrežu kako bi nam omogućila međusobnu komunikaciju, razmjenu iskustava i znanja. Ovo je prva društvena mreža pokrenuta na Balkanu za sve one koji se bave tehnologijom”, rekao je programer Haris Aščalić, kreator prve bh. društvene mreže.

Expertit mreža je namijenjena pojedincima i grupama za ostvarenje sopstvenih ciljeva i vrijednosti sa saradnjom i zajedništvom koje je potrebno na polju IT-a i drugih nauka.

Ključno gledište mreže Expertit je da obje strane u međusobnom kontaktu mogu imati koristi, te da nije potrebna nikakva sila i prinuda, kao ni kršenje slobode, da bi se ostvarila saradnja pojedinaca koja svima može biti od koristi.

Svi zainteresovani trebaju da upišu nekoliko podataka o sebi i registruju se. Nakon registracije dobivate pristup profilu, vremenskoj crti, chatu. Registrovani korisnici mogu objavljivati tekst/foto/video, uređivati, lajkati, komentarisati, dodavati prijatelje, razgovarati putem chata. Na početnoj stranici profila možete pronaći objave svih svojih prijatelja, a sa desne strane se nalazi popis svih online prijatelja.

Mreža je dostupna i kompatibilna na svim uređajima i na nekoliko jezika. Link mreže: expertit.hol.es

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close