LifestyleModa i ljepota

Evo kako nastaje tijelo dostojno Instagrama i društvenih mreža

VIDEO/ NESTAJE CELULIT, BOKOVI SE TANJE, STRUK SUŽAVA

Ne vjerujte svemu što vidite: Evo kako nastaje tijelo dostojno Instagrama i društvenih mreža

 

Njena poruka je prilično jasna i jednostavna: Instagram nije stvaran život i uspoređivati se s nekim koga vidimo na fotografijama nije pravedna borba

 

Ono što vidite na društvenim mrežama često nije stvarnost. To je dokazala Kate Wasley koja je objavila video kojim je ilustrirala koliko se fotošopa često koristi kako bi nastale savršene Instagram fotke.

U kratkom isječku pokazala je da u nekoliko sekundi može nestati celulit, bokovi postati tanji, a struk uži.

”Možda je fotošop, možda poza, a možda osoba s kojom se uspoređujete ima potpuno drugačiji oblik tijela od vašeg. Kad se uspoređujete s nekim na internetu, mislite o svojim manama, a gledate najbolje komadiće onoga što je neko odlučio podijeliti sa svijetom”, napisala je Wasley.

 

 

Njena poruka je prilično jasna i jednostavna: Instagram nije stvaran život i uspoređivati se s nekim koga vidimo na fotografijama nije pravedna borba.

Ova iskrena objava oduševila je stotine fanova.

”Tako iskreno! Hvala ti što si napisala ove riječi i objavila fotografiju. Doista trebamo biti realniji prema ljudima koje vidimo na Instagramu”, komentar je jedne pratiteljice.

Wasley je u avgustu objavila vlastitu fotografiju u bikiniju kojom je htjela osnažiti druge da prihvate vlastitu figuru, bez obzira na veličinu i oblik.

”Tjelesno zdravlje je važno, ali ne smijemo zaboraviti ni na mentalno. Budite dobri prema sebi. Podsjetite se da smo svi ljudi s vlastitim nesigurnostima i to je u redu. Budite svoji”, upozorila je.

 

kate-wasley-bikini

 

(Index.hr)

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close