-TopSLIDEKultura življenjaLifestyleShowbiz

Emini Jahović Turci nude 100.000 eura da napiše autobiografiju …

Emina Jahović navodno je dobila ponudu od jedne turske izdavačke kuće da napiše autobiografiju u kojoj bi, između ostalog, otkrila detalje iz braka sa Mustafom Sandalom, s kojim ima dvojicu sinova Javuza i Jamana.

Oni joj samo za pisanje nude 100.000 eura, dok će za štampanje i distribuciju biti oni zaduženi.

“Mustafa i Emina su velike zvijezde u Turskoj i njihov život dok su bili zajedno privlačio je pažnju javnosti, a posebno tek poslije razvoda. Javnost je bila šokirana kada je saznala da Mustafa nije plaćao alimentaciju za djecu s obzirom na to da je poslije razvoda bila takva presuda, na koju se on oglušio. Ovo je bila inicijalna kapisla za ovu tursku izdavačku kuću da Emini ponudi veliku svotu novca kako bi otkrila kakav je bio njen život sa Mustafom i da li je imala problema tokom braka koje je krila”, kaže izvor blizak ovom nekadašnjem bračnom paru.

Emina i Mustafa za sada komuniciraju samo onoliko koliko je neophodno zbog djece, a jedno drugo su otpratili s Instagrama. Izdavačka kuća želi što više detalja iz njihovog braka, a ako autobiografija prođe dobro, što smatraju da hoće s obzirom na to da su oboje velike zvijezde, snimili bi seriju ili film. Njihov brak je punio novinske stupce, ali i poslije razvoda postao je još više zanimljiv Eminin i Mustafin život.

“Emina još razmišlja da li da prihvati ovu ponudu, jer joj zvuči primamljivo. Izdavači žele da dobiju odgovor u što kraćem roku, pa će Emina do kraja sljedećeg mjesec donijeti konačnu odluku, kao što su i tražili izdavači”, kaže izvor.

Ova svota novca je primamljiva, a Emini, kako sama izdržava sinove, dobro će doći svaka svota novca. Pjevačica je ranije govorila da ni tokom braka, koji je trajao skoro deset godina, nije trošila novac supruga, koji je u Turskoj velika muzička zvijezda.

“Nikada nisam bila od onih žena koje kroz život idu trošeći novac supruga. Nastavila sam da radim i poslije razvoda, kao što sam radila i prije i za vrijeme braka. Zahvaljujući tome, biću uz svoju djecu do samog kraja, podržavaću ih u svemu i učiniću da izrastu u muškarce koji će živjeti život bez potrebe da traže bilo čiju pomoć.”

Emina je ranije rekla da Mustafa više od dvije godine ne plaća alimentaciju za svoju djecu.

“Razvela sam se od Mustafe u junu 2018. godine i tada smo pred sudom potpisali sporazum u kojem prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija za našu djecu. Međutim, nedugo poslije razvoda sve obaveze pale su na mene”, izjavila je Emina za turske medije, a potom dodala da su se na listi obaveza koje je njen nekadašnji suprug trebalo da ispuni, našle još neke stavke.

“Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali nije to uradio. Također smo imali dogovor da pokrije privatno zdravstveno osiguranje djeci i plati troškove njihovih izleta i ljetovanja. Nije ispunio ništa od toga. Dan kada sam se najgore osjećala bio je kada sam odvela djecu kod ljekara i saznala da im osiguranje nije uplaćeno. Iako je to navedeno kao njegova obaveza u našem sporazumu o razvodu. Mustafa nije platio ni rentakar, kao ni platu mog vozača. Nisam osoba koja bi ga napala za ovako nešto iz ljubomore ili obijesti. Naprotiv, budući da je on otac moje djece, svjesna sam da će naš odnos morati da traje zauvijek”, istaknula je Emina.

(Hayat.ba) 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close