BiHPrivreda

„Ed.En.“: Sretan Dan nezavisnosti BiH

Svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

 

Firma „Ed.En.“ d.o.o. Visoko egzistira od 2003. godine s ciljem proizvodnje metalnih konstrukcija. Menadžment, na čelu s vlasnikom Nezirom Habešom i direktorom ing. Ishakom Jamakovićem, uslijed specifičnosti proizvodnje ističe opremljenost stručnim kadrom, kao što su mašinski inženjeri, diplomirani ekonomisti, te kvalificirani bravari i zavarivači.

Proširujući poslovne aranžmane koji su od početka vezani za poslovnu suradnju sa talijanskim partnerima firma „Ed.En.“ d.o.o. Visoko sa sjedištem u Dobrinju u pojasu regionalnog puta Visoko – Kakanj raspolaže sa 1350 m² proizvodnog i 270 m² kancelarijskog prostora.

U postojećim proizvodnim halama firma „Ed.En.“ d.o.o. Visoko proizvodi razne čelične konstrukcije, platforme i skale sa ogradom za postrojenja naftnih rafinerija, te raznu metalnu galanteriju po narudžbi.

Za ovu proizvodnu djelatnost „Ed.En.“ d.o.o. Visoko raspolaže specijaliziranom proizvodnom opremom, kao što je KOIKE Maxigraph plazma CNC mašina za rezanje, CNC presa za profilna savijanja, NC makaze s mogućnošću rezanja čeličnog lima dužine 3 m i debljine 10 mm, RUND mašina za motanje lima do 6 mm debljine, CNC mašina za motanje cijevi i profila sa moći savijanja do 140 mm, kružna pila za rezanje čeličnih profila, kombinirana mašina za sječenje do 40 mm i izbijanje rupa do Ø 40 iste debljine, te tri krana nosivosti 5T, 10T i 25T.

Gotovo kompletan proizvodni asortiman firma „Ed.En.“ d.o.o. Visoko izvozi na talijansko tržište.

U video prilogu iz 2010. godine možete pogledati dobijanje certifikata ISO 9001:2008 u kojem govore tadašnji načelnik općine Visoko Munib Alibegović, bivši premijer ZDK Miralem Galijašević i direktor firme Nezir Habeš:

www.magazinplus.eu

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close