LifestyleShowbiz

„Džaba nam obrazovanje kada su duhovni izmeti na televiziji 24 časa“

Čuveni glumac Nenad Jezdić poznat je kao neko ko bez problema jasno iznosi svoj stav o društvenim dešavanjima. Tako je bilo i u razgovoru za portal Mondo, a tema je bila rijaliti program u Srbiji. Jezdić je još jednom izjavom uspeo da probudi svest pojedinaca o tome da sami biramo šta želimo da gledamo i samim tim kakvi želimo da budemo

Slavni glumac bio je vrlo kratak, ali u isto vreme direktan.

„Džaba nam obrazovanje kad imaš taj jedan masovni paradoks. Imaš jedan masovni mediji koji se zove televizija, koji 12 časova od 24 vremena, provodi sa polu-kliničkim slučajevima, duhovnim izmetima, neću da sudim i to su ljudi kojima bi se takođe moglo pomoći, koji bi takođe trebali da dobiju neki savet da se pokrenu, da svoje živote usmere ka nekim plemenitim ciljevima“, rekao je Jezdić. I dodao:

“Moj sistem je da remetim sistem, ali u onom, plemenitom smislu. I namerno to kažem, moj sistem je da spajam nespojivo. Baš mi je drago što ja i snimam i što se bavim proizvodnjom… što sam i na traktoru i u automobilu… što sam u kostimu, što sam u radnom odelu. To je divan jedan sistem, ali je samo stvar toga šta si izabrao, šta hoćeš ti da budeš.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close