Djevojke Izbora Miss BiH 2013. na pripremama u Makarskoj

Djevojke, takmčarke Izbora miss BiH 2013., u Makarskoj na pripemama za finalni nastup.

25 najljepsi djevojaka Izbora Miss BiH za Miss Svijeta, nalaze se u primorskom gradu Makarska smjestene u Hotelu Bonaca Makarska. A za njihov udoban dolazak pobrinula se Centrotrans kompanija.

Kompanija Centrotrans Eurolines ove godine slavi veliki jubilej od 65 godina postojanja i 50 godina rada pod imenom Centrotrans, te svih ovih godina čini izuzetne napore kako bi obezbijedila najbolje i najkvalitetnije autobuse u svom voznom parku. Od 1994. godine do danas, kupljeno je preko 300 autobusa, pa skoro 50% voznog parka kompanije čine novi autobusi. Naime, s ciljem pružanja putnicima što kvalitetnije usluge prijevoza u linijskom i vanlinijskom saobraćaju, kompanija Centrotrans Eurolines posjeduje i super luksuzni turistički autobus Neoplan Starliner SHD VIP Class čija je ukupna vrijednost preko 1.100.000,00 KM. Izuzetno moderno dizajniran, impozantnih gabarita, ovaj autobus ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Ovakvim autobusima kompanija Centrotrans Eurolines svoju ponudu podiže na najveći mogući nivo čime potvrđuje svoju lidersku poziciju u autobuskom prevozu putnika na području Bosne i Hercegovine i šire. Najveća vrijednost kompanije Centrotrans Eurolines su vozači, kojima je povjereno na upravljanje ovo skupocjeno vozilo. Sa izuzetnom pažnjom, ljubavlju i velikom odgovornošću upravljaju i brinu o ovom favoritu u voznom parku Centrotransa.

Prosto reći djevojke su uživale u vožnji do svog odredišta.

Nakon dolaska u hotel Bonacu u Makarskoj djevojkama je još priređen svečan doček koji su pripremili ljubazni domaćini hotela Bonaca.

• Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, udaljena je od Splita 60, a od Dubrovnika 100 km. Zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama s jedne strane je opasana padinama planine Biokovo, a s druge nepreglednim plavetnilom Jadranskog mora, postala je turističko središte regije.

• Hotel “Bonaca”, koji je udaljen 50 metara od plaže te okružen borovom šumom a samo 15 min hoda udaljen od centra Makarske, idealan je za odmor te uživa priličnu popularnost. Bilo da se želite odmoriti od stresne svakodnevnice te provesti vrijeme sa obitelji ili uzivati u čarima noćnog života grada Makarske, hotel “Bonaca” je idealna destinacija. Nadamo se da ćete doći i sami se uvjeriti u pogodnosti koje pruža hotel “Bonaca”.

• Pogodan da ugosti ekskurzije, sportske ekipe, planinarska društva, a ovaj put je ugostijo najljepše djevoke BiH.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close