DEPO TV – Imam šta da kažem: Svašta mi još spremaju, ali ja se neću predati!

Bez dlake na jeziku, profesor Slavo Kukić govori o novim podmetanjima i prljavim političkim igrama, o policijskoj istrazi, niskim udarcima i zlu protiv kojeg se godinama bori, fašistoidnoj ideologiji, demokratiji i njenoj zloupotrebi, te otkriva zašto se ipak neće kandidovati za člana Predsjedništva BiH

 

Ugledni sveučilišni profesor i bh. akademik Slavo Kukić, koji je prije nekoliko dana bio meta fašistoidnih hrvatskih ekstremista i brutalnog fizičkog napada u svom kabinetu na Sveučilištu u Mostaru, za DEPO TV otvoreno progovara o ovom sramotnom događaju i vlastitom linču, tvrdeći da se napadi na njega na ovome neće zaustaviti.

 

Bez dlake na jeziku, profesor govori o novim podmetanjima i prljavim političkim igrama, o policijskoj istrazi, niskim udarcima i zlu protiv kojeg se godinama bori, fašistoidnoj ideologiji, demokratiji i njenoj zloupotrebi, te otkriva zašto se na oktobarskim izborima ipak neće kandidovati za člana Predsjedništva BiH.

 

Profesor Kukić boravio je u Sarajevu između ostalog i kao jedna od zvanica na prijemu Ambasade SAD povodom 4. jula, Dana nezavisnosti.

 

Gledaj DEPO TV

 

DEPO

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close