“Confero”: ŽENINinUM

U okviru doslijednosti svog repertoara čast nam je i zadovoljstvo najaviti naš kabare, komediju koja će vas nasmijati do suza.

Ovog puta, osluškujući srca naših dama, majki, sestara, kćerki, djevojaka – Confero se odlučio na veliki iskorak u svom radu, te će kroz kabare predstavu ŽENINinUM prozboriti o problemima žena, njihovom svakodnevnom životu, težnjama, ljubavi, sexu, poslovnim ambicijama i uspješnim predstavnicama nježnijeg pola. Zbog toga će se, iznimno od navedenog u repertoaru ovaj kabare i igrati u prostoru koji jeste prikladan za jedan apsolutni doživljaj kabarea, u diskoteci Puls. 8. marta, i to u dva termina 19h i 21h.

Publika će, uz bogatu ponudu hladnih i vrućih napitaka, moći uživati u ambijentu koji će biti specijalno osmišljen i uređen za ovu priliku, a naše dvije „Gichi“ djevojke atmosferu će zagrijati do kraja.

Jačem spolu preporučujemo obavezno hladno piće kako bi smirili svoj adrenalin i ostali mirni tokom cijele predstave, a samo oni najodvažniji usudit će se doći sa svojom ljepšom polovinom. Zbog toga naše dame, ne oklijevajte i osigurajte sebi najbolji provod uz kabare predstavu Femininum – ŽENINinUM.

Gichi djevojke poručuju – predstava je za 18 + (mislile smo na godine, majke nam J).
Zbog ograničenosti mjesta, svoje karte, po cijeni od 2 KM obezbijedite na vrijeme.

JER SI ŽENA, MAJKA, SESTRA, KĆERKA, DJEVOJKA – JER VRIJEDIŠ KAO MUŠKARAC, A I VIŠE OD TOGA!!!

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close