„Čokoladni neredi“ ove godine i u Visokom

Čokoladni neredi 2014 će u petak 25.7.2014. pokazati koliko nam zapravo jedna banalna sličnost može popraviti raspoloženje barem na jedan dan. S početkom u 21:30h ispred Pošte u Visokom, skupit će se ljubitelji čokolade i druženja koji neće slati poruke i držati govore već uživati u malim životnim zadovoljstvima kojih nam u današnje vrijeme nedostaje. Ovim putem želimo pozvati naše sugrađane na slatko druženje koje već treću godinu zaredom ističe konkretnu sličnost svih građana Mostara, a ovaj put se širi i na ostatak države. Pokretači ovog slatkog druženja u našem gradu su Vijeće mladih općine Visoko (VMOV) i Lokalni tim Visoko Asocijacije srednjoškolaca u BiH (ASuBiH).

Ideja Čokoladnih nereda 2014 je da svaka osoba sa sobom ponese dvije čokolade. Jednu koju će dijeliti sa okupljenom ekipom i drugom koju će donirati za ‘malu raju’ sa područja koja su najteže pogođena nedavnim poplavama.

Kako bi ova malena sličnost sviju nas postala što očiglednija, pozivamo vas da sve svoje čokoladne fotografije/selfie/video uratke objavljujete javno na Facebooku/Twitteru/Instagramu/Vineu ili drugim socijalnim mrežama sa oznakom #CokoNeredi. Ako niste u prilici fizički sudjelovati u Čokoladnim neredima, objavljujte svoje fotografije s omiljenim čokoladama. A ako mislite da će se ideja svidjeti i vašim prijateljima iz inostranstva pozovite ih da i oni sudjeluju uz oznaku #Chocolution. Proteklih godina su nam stizale fotografija sa sv,ih kontinenata i iskreno se nadamo da ćemo ove godine nadmašiti broj učesnika iz čitavog svijeta. Sve novosti i razvoj događaja pratite na www.fb.com/cokoladni.nerediili na bit.ly/CokoNerediVisoko Napravili smo i različite rekvizite da fotografije budu što zabavnije!

“Naoružajte” se čokoladnim nevoljama i dođite u petak u 21.30 sati ispred pošte u Visokom da ih podijelimo! Uživajmo zajedno barem jedan dan u malim stvarima koje život znače!

P.S. Unaprijed se izvinjavamo svim mrziteljima čokolade, ukoliko ih uopšte ima )

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close