KolumnePolitikaSvijet

Clintonovi su organizirali financije a Hrvatska oružje ISIS-u ! ! !

Treći svjetski rat rađa se zbog plinovoda ?

Rat protiv Rusije

(zajednohrvatska.wordpress.com)

Bliski istok je zapaljen i gori. ISIS, Turska i SAD pokušavaju uništiti Rusiju i zbog te ideje gledamo sve sukobe i izmišljeni terorizam.

2009. godine Katar je ponudio Assadu plan izgradnje plinovoda s kojim će se opskrbljivati Europa, put plinovoda je Katar – Saudijska Arabija – Sirija – Jordan. Predsjednik Sirije je tu ideju odbio i to je razlog zašto SAD želi vojno poraziti Siriju i uništiti Assada. Razlog odbijanja te ideje od strane Assada je jednostavan. Kako je Sirija dugoročni partner s Rusijom i kako je Rusija najveći dobavljač plina za Europu, Assad je zaštitio odbijanjem postavljanja plinovoda u Siriji partnerski odnos s Rusijom.

Godinu dana nakon prijedloga iz Katara o plinovodu koji dolazi do Europe, Assad je započeo pregovore s Iranom a cilj pregovora je da se iranski plin dostavlja u Europu putem Iraka i Sirije. Rusija je podržala taj projekt jer na taj način Rusija ima kontrolu isporuka pline Europi nego u varijanti da Katar opskrbljuje Europu. Takav razvoj situacije bi Rusiju postavio u poziciju kontrole opskrbe Europe s plinom. Iranski plinovod je postao prioritetni projekt za Rusiju i partnere i Rusija i Sirija započinju s blokadom projekta opskrbe Europe plinom iz Katara. To je sjeme priče o terorizmu i trećem svjetskom ratu.

Na sastanku Putina i Obame u UN, Putin je pozvao Obamu da stane na stranu Sirije i protiv ISIS-a, Obama je odbio tu ideju. Kada je ruska vojska ušla u Siriju, taj moment nije samo podrška Siriji i Assadu, to je podrška iranskom plinovodu.  Najveće rezerve plina na svijetu ima Rusija i na drugom mjestu je Iran. Čak i Turska uvozi dio plina iz Rusije i dio iz Irana.

Nastanak iranskog plinovoda, koji prolazi kroz Irak i Siriju daje totalnu ovisnost Europe o Rusiji. To je razlog zašto je Obama podigao sankcije Iranu, jer je pokušao izolirati Rusiju  i razbiti savez Irana s Rusijom.

Savez Rusije, Irana, Sirije i Iraka ne može se razbiti ?

Zato SAD i Turska podržavaju ISIS, zato imamo terorizam, zato se trguje opljačkanom naftom koja dolazi i u Omišalj, zato Europa podržava teroriste, zato izbjeglice imaju stampedo kroz Europu.

Sve zbog plinskog rata. 

Hrvatska u tom ratu naoružava teroriste i kupuje opljačkanu naftu i duboko je umiješana u sukob.

Terorizam ne postoji, on je izmišljen zbog plinskog rata SAD i Rusije.

Hrvatska financira đihadiste ? 

Zagreb je postao međunarodni centar za dostavu naoružanja teroristima ?

U razdoblju od početka studenog prošle godine, do veljače ove godine, sa zagrebačkog aerodroma Pleso poletjelo je ukupno 75 transportnih civilnih aviona kojima je prevoženo naoružanje za sirijske pobunjenike.

Američki New York Times objavio je priču o hrvatskom oružju koje sa zagrebačkog aerodroma Pleso odletjelo u ruke sirijskih pobunjenika.

Prva dva do tri prijevoza oružja izvršila je turska aviokompanija Turkish Cargo, u vlasništvu Turkish Airlinesa, a potom je prijevoz preuzela jordanska kompanija Jordanian International Air Cargo.

Hrvatska je besplatno dala oružje teroristima !

Hrvatska uloga bila je dvojaka. Ona je dio viškova svog naoružanja – raketne bacače M79 i RPG-22, ručne bacače granata RBG-6 te bestrzajne topove M60 izdvojila iz svojih skladišta. Nepoznata količina tog naoružanja u Siriju je otišla početkom studenog prošle godine sa zagrebačkog Plesa turskim avionima A310. No, na Pleso je u američkoj organizaciji dopremano i oružje iz nekoliko europskih zemalja, među njima i Velike Britanije, koje je potom transportnim avionima Jordanian International Carga otpremano u Jordan, a potom u Siriju.

Bez mandata UN i mandata naroda i odluke Sabora, RH šverca oružje !

Tko je odgovoran za šverc oružja i financiranje terorista od strane RH ? Najodgovorniji za protuustavno djelovanje su, premijer vlade Zoran Milanović, predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović i Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost pod predsjedavanjem Miroslava Tuđmana.

Pljačka naroda pretvorbama, privatizacijama, otimanje privatnog vlasništva naroda resursa, banaka i HNB, pljačka novca, narodnog zlata, klirinškog duga, putnih koridora, mirovinskog i stambenog fonda, šverc nafte, cigareta nije dosta HDZ i SDP ćelijama centralnog komiteta, sada smo svjedoci da se šverca i oružje neprijateljima kršćanstva i sudjeluje tim činom u stvaranju Velikog Izraela i ciljanom uništavanju Hrvatske i Hrvata.

Kada će Hrvatski narod shvatiti da se nalazi u zamci međunarodnih bankara i bivše komunističke partije koja putem ćelija HDZ i SDP ciljano i programirano želi bankrotirati narod i uništiti ljude ?

Gdje je granica Hrvatske šutnje i klečanja na krvavim koljenima ?

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close