Čedomir Jovanović: Koristio sam lake droge

Lider LDP-a odgovarao na provokativna pitanja

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović u intervjuu za emisiju “Lični stav” koja se emituje samo na YouTubeu iznio je po prvi put niz ličnih stavova o najprovokativnijim pitanjima u društvu u Srbiji.

Tako je jasno rekao da se zalaže za gaj brakove, kao i da se takvim porodicama omogući usvajanje dece, da ne vjeruje u Boga, ali i da je pušio džoint!

Čedomir Jovanović je na pitanje da li smatra da je abortus neka vrsta čedomorstva, kratko odgovorio: “Ne, nije”.

Kada je reč o autanaziji i njene legalizacije lider LDP-a kaže:
– To je pitanje emancipacije društva. Ja lično jesam. Imao sam neka porodična iskustva. Moj otac je umro prije godinu dana i koliko god je to bilo teško s jedne strane ja sam razumio one koji su mi s druge strane prišli i rekli smirio se. Ne mislim da je to odgovor, ali imam razumijevanja za tu temu.

Jovanović je jasno rekao da se zalaže za legalizaciju “lakih”! opijata u Srbiji, a na pitanje novinara da li je i sam probao neke od njih kaže:
– Kako je to Obama parafrazirao Clintonu. Uvijek se sjetim te priče. Clinton je rekao da je duvao, ali nikada nije uvlačio, a Obama mu je odgovorio: “Uvlačio sam. Ja se slažem sa Obamom i na njegovoj sam strani.

Zatim je uslijedilo još provokativnije pitanje: “Da li je bilo nešto teže od duvanja i da li ste šmrkali?”, a Jovanović je odgovorio:

– Ne, ali ne zato što imam problem sa tim.

Šta je još Čedomir Jovanović rekao, pogledajte ovdje:

avaz.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close