Casting za 30. Nivea bh fashion week Sarajevo

30. JUBILARNI NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO VAS POZIVA NA CASTING ZA ŽENSKE I MUŠKE MODELE u HOTEL EUROPE SARAJEVO ponedeljak 25. mart 2013. u 16:00h!!!

30-ti jubilarni NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO poziva vodeće bosansko-hercegovačke modne agencije i domaće modele na generalni casting povodom revija dizajnerskih kolekcija za predstojeću sedmicu mode koja će se održati od 26.03.-28.03.2013. godine u Domu oružanih snaga BiH.

Casting modela za 30-ti jubilarni NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO održati će se sljedeće sedmice, tačnije u ponedeljak 25.03. s početkom u 16:00 sati u HOTEL EUROPE SARAJEVO.

Ovaj događaj je izuzetno važan svim djevojkama i mladićima koji budu izabrani da nose revije u sklopu 30. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO jer im se pruža prilika da dobiju nakon toga i druge poslovne angažmane kako u našoj zemlji tako i van granica BiH.

Najboljim odabranim modelima će se pružiti prilika da rade revije na NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO, ali i mogućnost da se predstave ino modnim scoutima.

Ovim putem, modna agencija Abc Models poziva sve zainteresirane djevojke i mladiće od 15 godina i više da pošalju svoje fotografije u jpg formatu i prijavne formulare modela na agenciju Abc Models Sarajevo www.abc-models.com (contacts). Prijave na casting za modele mogu dostaviti svi zainteresirani iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske ili Crne Gore. Na ovaj casting mogu se prijaviti i sve modne agencije iz regiona, ukoliko smatraju da imaju modele koji imaju veliki potencijal i da odgovaraju ino tržištu.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close