BiHPolitika

Čampara: Osmica je tračara! Fahro licemjer, Seka ima mrlju! Zašto te Bakir neće?

Nakon 100 dana srušit ću Vladu Kantona ako bude loša! Osmica je upisao treću godinu studija,a ta je najteža,treba da zagrije stolicu i uči!

Osmica naručuje tekstove,laže o meni,dobar je s novinarom znanim kao AvAv-on mi radi o glavi! Ne mogu nas izbaciti iz stranke-ostajem u SDA!

Nemoguće je da ostane Kantonalni odbor SDA,na lokalnim izborima građani će nas kazniti! Žalili smo se predsjedništvu i predsjedniku,ne mogu vjerovati da Bakir nakon svega ovoga može reći da je sve legalno! Izbori se moraju ponoviti ! Misliš da će Bakir poništiti izbore i svoju ženu izbaciti iz igre?!

Dr.Seka je uradila dobre stvari,ali nije bezgrešna:nije se smjelo desiti da se ljekari otpuste na čelu sa dr.Gavrankapetanovićem. Ima jedna mrlja,odzvanja-nisu htjeli liječiti djevojčicu Nadin! Da li bi Vi,otac,potegli pištolj na ljekara? Dijete je u pitanju,ne opravdavam,ne znam…

Neće ti Seka ovo halaliti! Allah daje nafaku,ljudi sniju a Bog određuje…Fahro Vam neće halaliti? Neko je iz vrha SDA išaretio Fahri da me napada u Avazu! Ko,Bakir? Fahro je udžbenički primjer licemjerstva! On brani SDA,Seku i Bakira od mene? Ne znam kako mu je Bakir halalio spominjanje majke u Avazu i video snimak!

Ova priča je tek počela! Sarajlić neće ni neformalno ostati,on je eliminsan! SDA je rijeka koja prikuplja svašta! Bio sam za Efendića,on će pobijediti opet! Šta ako SDA propadne na lokalnim izborima? Šta je sa ambicijama brata Dubravka,rođaka Zvizdića? Sukob porodica Izetbegovića i Čampara? Šta ako vas izbace iz SDA?

Da li Vas je strah? Imate li nekog konja kući,u dvorištu? 

Face TV

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close