Branko Đurić Đuro predstavlja „Đurologiju“ – Mini turneja počinje 04. decembra

Nova autorska hit predstava Branka Đurića Đure – „Đurologija“ napokon stiže u Bosnu i Hercegovinu, gdje će biti premijerno izvedena u sklopu mini-turneje 4. decembra u Tuzli, u prostoru Bosanskog kulturnog centra a potom 8. decembra u Zenici, u Bosanskom narodnom pozorištu.
„Đurologija je zbirka mojih razmišljanja, koja na zabavan način predstavljaju sve ono što me nasmijava i zabavlja, ali i nervira! To je moj svojevrsni anti-stand up show, koji ponaviše podsjeća na neposredni i iskren razgovor sa publikom,“ otkriva Branko Đurić Đuro, karizmatični Sarajlija kojeg je publika oduvijek obožavala.
Već je kao junak urnebesnog showa “Top lista nadrealista” obarao s nogu, a u posljednje vrijeme je briljirao u filmovima “Montevideo, vidimo se” i “Atomski zdesna”. Branko Đurić Đuro iza sebe ima i niz izuzetno uspješnih projektaa u kojima je podjednako vješto uskakao u uloge glumca, redatelja, ili autora – spomenimo samo filmske hitove “Ničija zemlja”, “Kajmak i marmelada”, “U zemlji krvi i meda”, a tu je i humoristična serija „Naša mala klinika“ za koju je pisao scenarij te režirao i producirao seriju. Svestrani Đuro brojne fanove ima i među ljubiteljima svog originalnog glazbenog izraza i kao frontman “Bombaj štampe” već je odavno svojim hitovima osvojio publiku.
Mini-turneju monodrame „Đurologija“ u BiH producira Tomislav Kašljević.
Publika po svoje ulaznice za ovu hit predstavu može požuriti na prodajna mjesta u sustavu Kupikartu.ba, a ulaznice se također mogu kupiti u Tuzli na blagajni BKC-a Tuzla i na prodajnom mjestu kod Seje i Vilija, dok se u Zenici ulaznice mogu kupiti na blagajni BNP-a Zenica.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close