BH Telecom dodijelio vrijednu računarsku opremu M.S.Š. “Hazim Šabanović”

Svečana dodjela računarske opreme upriličena je danas u M.S.Š. „Hazim Šabanović“ Visoko. Opremu je dodijelila kompanija BH Telecom ovoj srednjoj školi kao nagradu za postignuti uspjeh na konkursu za učenike osnovnih i srednjih škola, koji BH Telecom raspisuje svake godine. Ove godine tema konkursa bila je „Olimpijada“.  

„Učenici M.S.Š. „Hazim Šabaniović“ uradili su vrijedan rad na temu „Olimpijada“ i nagrađeni su od strane BH Telecoma sa vrijednom nagradom. Radi se o pet računara sa pratećom opremom, te dva skener uređaja sa kopir aparatom. Mi smo izuzetno zadovoljni što je odziv učenika na naše javne pozive veliki, a i mi svojim radom dokazujemo da BH Telecom konstantno daje više i da je društveno odgovorna kompanija“, kazao je menadžer velikih korisnika i voditelj Telecom centra Visoko, gospodin Mirza Ganić.

Učenici škole „Hazim Šabanović“ izveli su prigodnu priredbu za predstavnike BH Telecoma, te im se na taj način zahvalili za dodijeljenu nagradu.

„Kratkom priredbom smo se željeli zahvaliti uposlenicima i predstavnicima BH Telecoma. Ovo natjecanje će se i dalje nastaviti, a učenici naše škole će i dalje učestvovati. Ova vrijedna nagrada dobro će doći našim učenicima u daljnjoj obuci i sticanju novih znanja. Zahvalio bih se BH Telecomu na investiranju u školstvo i obrazovanje u FBiH“, istakao je doirektor M.S.Š. „Hazim Šabanović, gospodin Najrudin Zilić.

Oprema od pet računara i dva skener uređaja dovoljna je za opremanje malog kabineta informatike, koji je neophodan ovoj školi.

Radio Q

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close