-TopSLIDEBiHPolitikaRegion

Besramni revizionizam Zorana Milanovića

Besramni revizionizam Zorana Milanovića

Od sramotnih izjava predsjednika RH Zorana Milanovića koje je danas izgovorio u Derventi, gdje je boravio povodom 31. godišnjice osnivanja 103. brigade Hrvatskog vijeća obrane Derventa, valja izdvojiti onu u kojoj se suprotstavio svima koji će u „hrvatskim kuloarima, kafanama, birtijama, političkoj čaršiji, zagrebačkom korzu kada se spomene Posavina onda će većina ljudi, a naročito oni koji s tim veze nemaju, reći to je bila izdaja“.

Nastavak je doista bio sumanut. Milanović je zaključio: “Hrvatska je tu dosta izložila sebe, odnosno ljudi koji su je vodili, Tuđman i njegovi suradnici i na tome im treba odati priznanje.”

Odavno se nije čula ovako sramotno velika laž. Posavina jest izdana i to je učinio upravo Franjo Tuđman. O tome postoje pisana svjedočanstva brojnih aktera ondašnjih događaja, uključujući i najbliže Tuđmanove suradnike. Hrvatima u Bosni ne može biti prijatelj onaj tko tvrdi da su Tuđman i njegov režim nešto tako dobro učinili za njih da im „treba odati priznanje“. Nakon ove izjave Hrvati u Bosni bi trebali Milanovića proglasiti nepoželjnom osobom.


Jozo Š., polis.ba

Polisov retrovizor: Žrtvovanje ljudskih života u ime „većeg dobra“

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close