Bekto Precisa nagrađena Oskarom kvaliteta

Na prestižnoj dodjeli godišnjih nagrada za kvalitet koja je održanoj u Beogradu 19.11.2015., pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva privrede Republike Srbije, Fondacija za izvrsnost i kvalitet (FQCE) Bekto Precisu je proglasila apsolutnim pobjednikom za kompanije izvan Srbije.

Enisa Bekto, generalna direktorica ove kompanije, preuzimajući nagradu Oskar kvaliteta navela je ih ovo priznanje još više obavezuje da svake godine budu bolji od prethodne.

“Iako svoj posao ne radimo zbog nagrada i priznanja, ona nas iznova učvršćuju u našem nastojanju da budemo dio evropskog i svjetskog kvaliteta i tržišta. I ova nagrada samo potvrđuje da smo odabrali ispravan put i da i šira društvena zajednica visoko cijeni naš rad. Hvala još jednom svima koji ste prepoznali moju kompaniju i dodijelili joj ovo prestižno priznanje”, kazala je Bekto.

“Oskar kvaliteta” dodjeljuje se povodom Svjetskog dana kvaliteta, a od 2013. godine u izboru, u posebnoj kategoriji, u ovom manifetaciji mogu učestvovati i subjekti izvan prostora Srbije.

Akta

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close