RukometSport

Azer Čorbo potpisao za Vogošću PH

AZER ČORBO NOVO POJAČANJE VOGOŠĆE

 

Danas je u prostorijama RK Vogošća PH predstavljeno još jedno novo pojačanje za sljedeću sezonu. U prisustvu člana UO RK Vogošća PH gosp. Ekrema Šećerovića ugovor na tri godine potpisao je mladi igrač Azer Čorbo.

Azer je u prošloj sezoni 2016/2017 igrao za RK Bosna Sarajevo, a bio je član i RK Igman Ilidža.

„ Prije svega, veliko mi je zadovoljstvo što sam postao član jedne stabilne, ambiciozne i uspješne porodice kao što je rukometni klub Vogošća. Smatram da sam došao u pravo vrijeme i na pravo mjesto, gdje imam mogućnost napredovati, i kao igrač i kao osoba, zajedno sa kvalitetnim saigračima, kroz dobru saradnju sa šefom struke Danielom Riđićem. Nadam se da ću svojim radom i zalaganjem doprinijeti ambicijama kluba, te na taj način steći respekt i povjerenje kako  Uprave i trenera, tako i kod navijača koji konstantno daju podršku rukometnom klubu Vogošća tokom cijele sezone.“- Rekao je Azer.

Uprava  RK Vogošća PH je prezadovoljna Azerovim dolaskom, i kako kaže član UO Vogošća Ekrem Šećerović: „Vjerujemo da će Azer  imati značajnu ulogu u ekipi,  jer posjeduje sve kvalitete. Mlad je i ambiciozan  igrač koji će zajedno sa svojim saigračima praviti dobre rezultate.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close