LifestyleShowbiz

Anid Ćušić o pobjedi u “Zvezdama Granda”

ANID ĆUŠIĆ SUMIRA UTISKE NAKON POBJEDE U „ZVEZDAMA GRANDA“: Ubile su me patike

expresstabloid.ba

 

-Utiscu su mi fenomenalni, nisam čak ni svjestan toga. Kada su me proglasili, izgubio sam se u vremenu i prostoru, tek sada malo dolazim sebi. Bilo je muke, adrenalina i nervoze, ali na kraju je rezultiralo pobjedom i ovom statuom ovdje. Ja sam prezadovoljan. U ovom momentu sam najsretniji čovjek na svijetu – rekao je Anid Ćušić.


– Imao sam tremu u finalu, iako tokom takmičenja to nije bio slučaj – kaže ovaj dvadesetogodišnjak i priznaje da ga je sve ovo iscrpilo.
-Jedva sam stajao na nogama, patike su me ubile. Jedva sam čekao da odem u šminkernicu i da se presvučem. Roditelji su bili uz mene, a sestra i brat su me čekali u Mostaru-Anid je bio favorit Marije Šerifović, a pjevačica je čak i zaplakala kad je vidjela da je upravo njen miljenik odnio pobjedu, iako izbegava da javno pokazuje emocije na ovaj način.


– Nije mi bilo neprijatno što me je Marija favorizovala, štaviše laskalo mi je. Tada sam dobio i više simpatija publike. Mislim da mojim kolegama nije bilo prijatno, i meni bi možda bilo krivo da neko nekoga favorizuje, ali to tako ide. Radujem se što ću zapevati na njenom koncertu, ja sam siguran da će ona zakucati – zaključio je Ćušić.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close