-TopSLIDEVisoko

Amra Babić: Ovo danas je pobjeda naroda nad sitnim interesima pojedinaca i grupa

40. sjednica Općinskog vijeće Visoko još uvijek traje.

Odluka o prihvatanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Projekat „Dogradnja gradskog vodovodnog sistema općine Visoko – podsistem Gračanica i podsistem Moštre“ – USVOJENA je  sa 21 glasom ZA i 3 uzdržana SDP vijećnika.


“Posebnu zahvalnost za projekat vodosnabdjevanja dugujem svojim suradnicima, direktoru i nadzornom odboru Jkp, svim prijateljima iz Agencije za slivove rijeke Save i direktoru, Zavodu za vodoprivredu i bivšem direktoru, Fondu za zaštitu okoliša i bivšem direktoru, prijateljima iz federalnog i državnog ministarstva finansija, EBRD, revidentima i konsultantima , Vladi Federacije i Vijeću ministara,konstruktivnim vijećnicima i svim građanima . Hvala svima!”

FB profil Amra Babić

Upravo je Općinsko vijeće izglasalo historijsku Odluku kojom se rješava vodosnabdijevanje za 12.000 žednih stanovnika općine Visoko.
Načelnica Babić je istakla ” Decenijama su Vam obećavali i vi ste im vjerovali i davali svoje glasove i svoje povjerenje. Ova izvršna vlast i općinska administracija prvi put su hrabro krenuli u rješavanje ovog problema. Danas krećemo sa realizacijom projekta.
HVALA SVIMA koji su davali podršku projektu i podržavali ga. Još više hvala onima koji su projekat opstruirali.
ONI su nam dali motiva snage da se još jače borimo. Ovo danas je pobjeda naroda nad sitnim interesima pojedinaca i grupa.
Prava politika nije politiziranje i dobivanje glasova, prava politika je briga o narodu i rješavanje zivotnih problema.
Dragi moji sugrađani Čestitam Vam i Hvala Vam za podršku”..

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close