Ambalaža “Love Medeno srce” nominovana za nagradu REGPAK

Proizvod kompanije AS d.o.o. Tešanj Love Medeno srce s voćnim punjenjem (okus šljiva) i kakao prelivom ove godine nominovan je za nagradu REGPAK za najbolju ambalažu na regionalnom tržištu.

Dizajn je uradila Jelena Šimić, Pakeraj – obrtnička djelatnost,  dok je proizvođač ambalaže Algoja d.o.o.,Tešanj, BiH.

Nagradu REGPAK na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije već petu godinu za redom organizuju Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT, kompanija Tectus d.o.o. i stručni časopis Ambalaža/REGprint iz Zagreba. Cilj REGPAK-a je prikaz najviših dosega ambalažnih rješenja domaćih robnih marki na tržištima regije.

Osim “Love Medeno srce” iz BiH za nagradu REGPAK nominovani su: Prirodna izvorska voda ODA iz Pivovarne laško, Linia lahki jogurt (breskva, marakuja i bijeli čaj / jagoda i limunska trava / malina, limeta i melisa iz Mlekarne Celeia d.o.o, Wine for special occasions i T'ga za jug iz VV Tikveš a.d., Skopje, Ronhill Gold Wave / Ronhill Black Wave iz TDR d.o.o., Rovinj, Hrvatska.

Svečanost predstavljanja nominacija i dodjele nagrada REGPAK 2014 održat će se 30. 05. 2014. godine Jezero na Plitvičkim jezerima,  u okviru festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2014.

ekapija

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close