Afganistanka se ponosi najvećim usnama na svijetu!

Djevojka se krije iza Instagam profila “8gates2paradise”

Nažalost, trend silikonskih usana ne prolazi. Istina, nije više popularan kao ranije, ali žene širom svijeta i dalje rado biraju injekcije ne bi li dobile usne kakve žele. Ako ste i vi možda razmišljali o tome, vjerujemo da će vas fotografije ove žene razuvjeriti, bar na kratko.

Ova žena ima vjerovatno najveće silikonske usne na svijetu, ali teško da joj je to kompliment. Samo jedan pogled na njen instagram profil i bit će vam jasno koliko je u njenom slučaju posjeta plastičnom hirurgu bila loša odluka.

afganistanka-sa-silikonskim-usnama1

Upravo zahvaljujući svojim ekstremnim usnama skrenula je pažnju medija na sebe. Mnogi je nazivaju grotesknom, pa čak i nakazom, dok su pohvale daleko tiše i rjeđe. Gotovo da ne postoje.

afganistanka-sa-silikonskim-usnama

Ipak, Afganistanka, koja stoji iza Instagam profila “8gates2paradise”, ne mari mnogo za takva mišljenja. Ona ponosno pozira, stavljajući u prvi plan svoj “adut”.

Mnogi su postavili pitanje kako je hirurg koji uradio ovu ili nekoliko intervencija na njenim ustima uopće i dobio dozvolu za rad.

afganistanka-sa-silikonskim-usnama2

Polazeći od pretpostavke da je ovakav izgled bio želja pacijenta, postavlja se pitanje gdje je granica? Da li je njen izgled primjer zloupotrebe plastičnih hirurgija u trci za profitom ili su želje pacijenata iznad svih estetskih normi?

Drugo važno pitanje koje se nameće je da li je ova žena ekstremnim uvećanjem usana ugrozila svoje zdravlje?

afganistanka-sa-silikonskim-usnama3

Sudeći po fotografijama, ona je zadovoljna i ponosna na svoj izgled.

Autor: (D. K.) – avaz.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close