Adnan Jakupović doživio nesreću kod Mostara

Poznati mostarski pjevač Adnan Jakupović jučer je vozeći kros s prijateljima po okolnim brdima iznad Mostara doživio nesreću u kojoj je slomio desnu nogu.
Jakupović, kojeg je ekipa “Dnevnog avaza” posjetila na Odjelu neurologije Regionalnog medicinskog centra „dr. Safet Mujić“ u Mostaru, gdje je smješten nakon operacije noge, vozeći motor kroser od Rujišta ka Kalinoviku naletio na neravan teren i kamenje nakon čega je pao i slomio nogu.
– Svaki mjesec ja i moja ekipa dva-tri puta idemo voziti krosere po brdima. Ovaj put smo se zaputili od Rujišta ka Kalinoviku. Došli smo na jednu livadu iza Kalinovika koja je bila puna kamenja. Nismo brzo vozili, ali eto, kad nešto hoće da bude… Naletio sam na neku izbočinu pa na kamen i pao. U tom trenutku se nisam nimalo prepao, jer nisam znao šta znači slomiti nešto budući da nikad nisam imao nikakve lomove. Dr. Ćamil Habul, koji me je operisao kaže da neću imati problema – kazao nam je popularni Mostarac poznat po svojim hitovima „Mostarska“, „Pjesma cigana“, „Mene zaboravi“…
Jakupović bi, kako nam je sam potvrdio, iz bolnice trebao izaći u nedjelju ili ponedjeljak, a gips na nozi nosit će cijeli mjesec.

avaz

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close