8 razloga zbog kojih će on odbiti seks

Novac nije seksi tema, osim ako nisi dobila na lutriji i planiraš pola iznosa podijeliti s njim. Bilo kakve porodične teme nisu primamljive iz seksualne perspektive.

Uvriježeno je mišljenje kako su muškarci baš uvijek raspoloženi za seks.

Vjerovali ili ne, to nije u potpunosti točno. Iako su raspoloženi za seks gotovo 97 posto vremena, postoji onih 3 posto kada se isključe, a razlog bi mogla biti jedna od ovih stvari.

1. Novac

Novac nije seksi tema, osim ako nisi dobila na lutriji i planiraš pola iznosa podijeliti s njim.

2. Vijesti

Vijesti i seks također ne idu zajedno. Politički i ekonomski problemi odličan su način za dodavanje stresa u vaš život, a ne malo romantike i akcije.

3. Porodica

Bilo kakve porodične  teme nisu primamljive iz seksualne perspektive. Postoji vrijeme i mjesto za takve stvari, a prije ili poslije seksa definitivno nije to vrijeme, kao ni za priče o tome kamo vodi vaš odnos.

4. Cjepidlačenje

Kad dođe do seksa, muškarac želi da žena 100 posto sudjeluje u trenutku zajedno s njim. A primjećivanje toga kako je pod prljav ili na noćnom ormariću ima prašine, siguran je način da “ubiješ” trenutak.

5. Ne osjećaš se samopouzdano

Još jednom ponavljamo – muškarci ne primjećuju nepravilnosti na nama tijekom seksa. Opusti se i uživaj.

6. Djeca

Ako ste jedan od parova koji ima djecu, ne spominjite ih u ovakvim trenucima, jer će sve završiti i prije nego što je počelo, upozorava portal StyleCaster. Obožavate ih, znamo, ali takvi razgovori ne vode do vrućeg seksa.

7. Drama

Kaže se da nakon svađe padne i dobar seks. Ali, ta svađa ne bi trebala uključivati suze i dramatiziranje. Bi li ti željela frajera koji plače prije seksa?

8. Bolest

Biti bolestan nije previše uzbudljivo pa bi bilo bolje da pričekaš dok se ne dovedeš u red.

 

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close