2CELLOS @ DOM MLADIH SARAJEVO

Objavili su drugi album In2ition, ostvarili suradnje s najvećim svjetskim zvijezdama, oduševili Ameriku i Aziju a 13.09. će I Sarajevo. Ponovo.

Naravno, riječ je o slavnom čelističkom dvojcu 2Cellos-Luki Šuliću i Stjepanu Hauseru, koji nedavno započetu turneju na starom kontinentu završavaju upravo u našoj zemlji-sarajevskom Domu mladih.

Odmah po objavi datuma sarajevskog koncerta, početkom ovog tjedna, organizatori su doslovno zatrpani pozivima i molbama za rezervaciju ulaznica.

“Očekivale smo pritisak oko ulaznica, jer se opet radi o malom prostoru, a Dom mladih je izabran po njihovoj želji.Želimo naglasiti kako ne postoji mogućnost rezervacije ulaznica, jer ih puštamo u prodaju sasvim na vrijeme, već sutra, dakle tri mjeseca prije koncerta.Očekujemo veliku potražnju, kao što je bila i za njihov koncert u Mostaru, zato fanovima preporučujemo da požure već sutra, kako bi na vrijeme osigurali svoju ulaznicu za koncert ove glazbene atrakcije”, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Pretprodaja ulaznica, dakle, počinje sutra putem prodajne mreže kupikartu.ba, na platou Skenderija i BKC-u.

Cijene  su 35 KM za parter stajanje i 50 KM za VIP backstage.

Kupci VIP ulaznica imaju obezbijeđeno parking mjesto (službeni parking Skenderija), ulaz na after party u gala restoranu 4 sobe gospođe Safije, kai piće dobrodošlice i finger food, i sve to uz druženje sa 2CELLOS!!

kupikartu.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close