12 bolnih tačaka muškaraca

Možda se više priča i piše o tome koliko su žene nesigurne u sebe kada izlaze na spojeve i ulaze u ljubavne avanture, ali ni muškarcima nije ništa lakše.

1. Možda će vam se učiniti čudnim, ali neki se muškarci loše osjećaju ako nemaju nabildane ruke, jer im se čini kao da ne pokazuju snagu. Ako su ruke još k tome blijede i tanke, čine ih jako nesretnima. Sva sreća pa se to da riješiti uz malo vježbanja.

2. Bivši dečki veliki su neprijatelji samopouzdanja kod muškaraca. To se posebno ističe ako su ušli u ozbiljnu fazu veze te brinu s kime će ih sve djevojka uspoređivati.

3. Postoje muškarci koji su nesigurni u svoju seksualnost više od prosjeka i tada uvijek biraju djevojke koje nemaju puno seksualnog iskustva. Ako su u društvu djevojke za koju procijene da je imala više muškaraca, odmah se povlače, piše howaboutwe.com.

4. Također ih jako plaši prvi seks s djevojkom i kakav će dojam ostaviti, jer sve često ispada vrlo nespretno i s nedostatkom komunikacije.

5. Gubitak kose i ćelavost među muškarcima je jedna od najvećih noćnih mora iako puno djevojaka obožava taj stil.

6. Prema stereotipima u kojima muškarac zarađuje hljeb, mnogi mladići ponekad brinu trebaju li zaista razmišljati na taj način ili se prepustiti modernom načinu života i sve dijeliti s partnericom.

7. Ples – mala boljka mnogih mladića koji se ne žele osramotiti na plesnom podiju, a ponekad je to jedini način da dođu do djevojke.

8. Jedan od najpoznatijih strahova zbog kojih se loše osjećaju je onaj da su ušli u vezu koja prebrzo ide prema ozbiljnoj.

9. Prva sijeda dlaka na bradi ili u kosi može ih baciti u očaj.

10. Kad moraju planirati spoj s novom djevojkom, na sto su muka kako to učiniti a da ne ispadnu nesposobni.

11. Jako ih muči kada nazvati ili poslati prvu poruku nakon spoja a da to ne bude prekasno ili prerano.

12. Na kraju, mladići zaključuju da je jako teško udovoljiti djevojkama i biti pravi muškarac. U jednu ruku osjećaju da se od njih traži da budu senzibilni, nježni i brižni, a s druge strane baš te karakteristike ženama djeluju kao slabost umjesto poželjnih vrlina.

Izvor: tportal.hr

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close