-TopSLIDEVisoko

TKD Kolektiv Bosna na Evropskom kadetskom i seniorskom prvenstvu

TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA NA EUROPSKOM KADETSKOM I SENIORSKOM PRVENSTVU!!


Od 10 – 13.12.2020. godine u Sarajevu u hotelu HILLS održava se  European Championships Olympic Weight Categories 2020 – Europsko prvenstvo olimpijske kategorije 2020 godine i  European Cadets Championships 2020 – E4 – Europsko kadetsko prvenstvo 2020 – E4!! Velika stvar za našu državu je organizacija ovakvog prvenstva (Europksog prvenstva za kadete i seniore) a gdje je učešće uzelo preko 500 takmičara iz 27 država Europe!!

Seniorsko prvenstvo u Olimpijskim kategorijama održava se 10. i 11. decembra, a BiH će predstavljati 13 takmičara. Osim seniorskog prvenstva u Olimpijskim kategorijama, biće održano i Evropsko prvenstvo za kadete gdje će BiH predstavljati 19 takmičara.


Eurosko prvenstvo biti održano u Hotelu Hills prateći sve upute nadležnih organa u vezi sa COVID-19 pandemijom, a s obzirom na situaciju nastalu COVID-19 pandemijom, svi učesnici će boraviti u svojim sobama, gdje će pratiti Live Stream događaja i dolaziti na borbu kada budu pozvani! Svi takmičari su u sobama u karantinu do početka borbe!

Naš taekwondo kolektiv će predstavljati tri takmičara :
– Adilović Fahrudin (europski klubski brvak u kategoiji -57),
– Jusić Semir,
– Šahić Adin.


Naši takmičari sutra idu na testiranje na korona test, pa poslije na vaganje i po završetku vaganja idu u sobe u karantin!

Svim našim takmičarima i reprezentativcima želimo puno sreće i da nas dostojno predstave i obraduju medaljama!!

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA!!

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close