logo
SDA
SDA

Paul Craig Roberts: “Četvrti uzastopni predsjednik SAD je ratni zločinac”

Objavljeno prije 5 mjeseci . u pon, apr 16th, 2018

SRAMOTA JE BITI AMERIKANAC: “VEĆ ČETVRTI NAŠ UZASTOPNI LIDER JE – RATNI ZLOČINAC”

Došlo je vrijeme kada je sramota biti Amerikanac.

Paul Craig Roberts je ponovo opisao kako stoje stvari u SAD-u i u svijetu…

“Naša zemlja ima već četvrtog uzastopnog predsjednika koj je ratni zločinac.

Bill Clinton – NATO bombardiranja Jugoslavije.

George Bush jr. – vojne intervencije protiv Afganistana i Iraka, zračni napadi na teritorije Pakistana i Jemena.

Barack Obama – iskoristio NATO za uništenje Libije i poslao plaćenike da razaraju Siriju.

Donald Trump – napao Siriju i tako postao atni zločinac na samom početku vladavine.

Zajedno s europskim, kanadskim i australskim vazalima Washingtona, u tim ratnim zločinima su sudjelovali i Ujedinjeni narodi. Možda bi zato trebalo pred ratni tribunal – zajedno sa SAD, Europskom uijom, Australijom i Kanadom – trebali izvesti i Ujedinjeni narodi.

Zločini četvorice predsjednika SAD doveli su do pogibije i ranjavanja milijuna civila. A milijuni izbjeglica, koji su stigli u Europu, Veliku Britaniju, SAD, Kanadu i Australiju – donijeli su sa probleme.

Obratimo pažnju na beskrajno neopravdano policijsko nasilje policije prema građanma SAD.

Policija u SAD izvrši više ubojstava nego bilo tko drugi. Za razliku od nasilja bandi trgovaca drugom, koje se međusobno bore za teritorije, policijsko nasilje ima samo jedan uzrok – ljubav prema nasilju.

Nasilje – to je Amerika. Amerika je – nasilje.

Maloumni liberali krive vlasnike oružja, ali nasilje uvijek dolazi – iz Vlade.

Nisu vlasnici oružja djelomično ili potpuno uništili osam zemalja. Nasiljem se – i to na račun poreznih obveznika – bavi vlada SAD.

Počevši od debila Clintona, svaka vlada SAD je kršila sporazume s Rusija usmjerene na smanjivanje napetosti i rizika termonuklearnog rata, ili čak istupala iz njih. Washington lažima objašava svoja agresivna djelovanja protiv Rusije, uključujući postavljanje PRO na granici s Rusijom, tvrdeći da je to neophodno da bi se Europa zaštitila od (nepostojećih) iranskih atomskih raketa.

Obamin režim je nastavio sa laganjem.

Znate li da je Rusija toliko moćna, a naša elektronska špijunaža i CIA tako slabe i bespomoćne da je Rusija odredila ishod predsjedničkih izbora u SAD?

Jeste li čuli, možda i tisuću puta, da je Rusija izvršila vojni upad u Ukrajinu (a marioneta SAD sve do danas sjedi u Kijevu)?

Ne treba ima koeficijent inteligencije iznad 90 da bi se shvatilo: da je Rusija vojno udarila na Ukrajinu – nje više ne bi bilo.

Znate li zašto je predsjednik Rusije, koji je po internacionalnim anketama najpoštovaniji lider u svijetu, po mišljenju Hillary Clinton “novi Hitler”?

Mi sada za direktora CIA imamo sramnog Trumpovog čovjeka Mickey Pompea koji je najtuplji čovjek u SAD. To je idiot prve vrste.

Taj debil je optužio Julian Assangea za povezanost s diktatorima i da tobože uz pomoć Rusije podriva američku hegemoniju. A sve zbog toga što WikiLeaks publicira materijale iz službenih izvora koji razotkrivaju zločinačko držanje vlade SAD.

WikiLeaks ne krade dokumente, već ih dobiva od informatora koji više neće trpjeti nemoral i laži vlade Sjedinjenih Država.

Što da radimo, što svijet da čini kada SAD imaju kompletne idiote poput direktora CIA, presednika SAD, savjetnika za nacionalnu sigurnost, ministra obrane, državnog tajnika, veleposlanika u Ujedinjenim narodima, urednika New York Times, Washington Post, CNN, NPR, MSNBC?

Kina ili Rusija su u stanju uništiti Sjedinjene Države. Zajedno mogu Sjevernu Ameriku učiniti neprikladnom za život do kraja stoljeća. Zbog čega onda vašingtonski idioti provociraju moćne nuklearne sile?

Odgovor: Washington – to je gomila debila koji žive izvan realnosti. Kada Sotona-2 (ruska interkontinentalna raketa Sarmat) stigne do Washingtona – najveća skupina nedotupavnih će prestati postojati.

Svijet će odahnuti s olakšanjem.”


(fakti.org)

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh