logo
bios

Memnun Muzaferija na maglajskom Festivalu Studentsko ljeto

Objavljeno prije 10 mjeseci . u čet, avg 30th, 2018

Memnun Muzaferija na maglajskom Festivalu Studentsko ljeto

S pjesmom “Bosno moja”, a koju potpisuje Gordan Dizdarević Grk, Memnun Muzaferija otvoriti je ovogodišnji Festival narodne muzike Ilidža 2018.

Poziv da učestvuje na maglajskom Festivalu Studentsko ljeto  u  VEČERI NARODNE MUZIKE u SUBOTU,  1.SEPTEMBAR potvrda je da rad i zalaganje koje ulaže u estradno pozicioniranje donosi rezultate.

Studentsko ljeto – Veče narodne muzike

1. septembar – subota 19:00 – 00:30

Sportska dvorana u Maglaju

 

 

FESTIVAL MLADOSTI – STUDENTSKO LJETO 2018!

???? VEČE ZABAVNE MUZIKE PETAK, 31.AUGUST OD 19,00 SATI.???? VEČER NARODNE MUZIKE SUBOTA, 1.SEPTEMBAR OD 19,00 SATI.GOSTI FESTIVALSKIH VEČERI SU REGIONALNE ZVIJEZDE: ZABRANJENO PUŠENJE I HALID BEŠLIĆ.SPORTSKA DVORANA U MAGLAJU.CIJENE ULAZNICA: 10,00 KM (TRIBINE), 12,00 KM (PARTER)__________________________________________________________Ispod maglajske tvrđave, isprepletene sa valovima Bosne, teku najljepše note – note melodija koju donose oni koji tek počinju svoj uspon na prijestolje slavnih. Maglajlije koji znaju i šta je tuga i šta je bol, čije su domove razarali i ratovi i poplave, te Maglajlije su ona sjajna publika koja srcem dočekuje svakog gosta, publika koja vjeruje u snagu ljubavi, snagu dobrote, koja zna da se raduje i koja svom dušom bodri mladost. Od 1964.godine „Sub castro nostro Maglaj“ /pod našom tvrđavom Maglaj/, ljudi koje bezrezervno vole svoj grad, organiziraju Manifestaciju „Studentsko ljeto“. Danas je to međunarodna manifestacija prepoznatljiva u regionu.Najveće zvijezde muzičke scene popout Lepe Brene i Severine, uz svesrdnu podršku Maglajlija, upravo su ovdje pravile svoje prve korake… Danas, na svoj trenutak slave čekaju neke druge djevojke, neki drugi mladići.Tu smo da im pomognemo da postanu najbolji.Budite u Maglaju 31.augusta i 1.septembra, u Sportskoj dvorani od 19,00 sati. Pjevajte s nama i bodrite svoje favorite. Mi znamo da će na kraju, kada se spusti zavjesa na festivalsku pozornicu, ovdje svi biti pobjednici – i muzičari i publika. A Maglaj? Maglaj će raširiti svoje ruke satkane od platana, od rijeka, od dječijeg smijeha i plaveti neba i sve nas skupa zagrliti."Maglaju dragi, vjerujem u te!"

Gepostet von Festival Studentsko ljeto am Freitag, 17. August 2018

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh