logo
bios

Jon Bon Jovi: Jezivo je što živimo u svijetu u kojem je Kim Kardashian popularna

Objavljeno prije 10 mjeseci . u sri, okt 31st, 2018

Jon Bon Jovi zgrožen je činjenicom da je Kim Kardashian  postala slavna zbog snimke seksa…

Kardashiani su, da podsjetimo, jedna od trenutno najslavnijih obitelji na svijetu. Imaju svoj reality show, svoje linije odjeće, kozmetike i, iako su napravili karijeru od svoje slave, seks snimka Kim K dala je dobar vjetar u leđa svemu tome.

Kim je prije 2007. bila poznata kao “prijateljica Paris Hilton”, no kada je u javnost dospjela eksplicitna snimka nje i njenog bivšeg momka Raya J, preko noći je postala jedna od najslavnijih osoba na svijetu, a na “crveni tepih” povela je i sve članove svoje obitelji. Danas je Kim K 2 teška” 350 miliona dolara.

No, sve ovo šok je za uvijek iskrenog rockera Jona Bon Jovija, koji ovo uopće ne želi prihvatiti.

On je, gostujući u australskoj TV emisiji The Sunday Project, kazao sljedeće: “Mislim da je jezivo što živimo u ovakvom svijetu, a da vam kažem da nisam dao ni 60 sekundi svog života na ove neke domaćice iz blabla i Kardashiane. Ne znam njihova imena, ne gledam njihovu emisiju, to nije za mene.”

Potom je komentirao Kim K: “Pa zamislite šta će pisati u njenoj autobiografiji – hej, ja sam snimila pornić i, pogodite šta, postala sam popularna! Izvinjavam se, ali je*i ga. ‘De idi. napiši knjigu, naslikaj sliku, nauči nešto, sviraj, piši.

 

Radiosarajevo.ba

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh