Znate li šta djevojke žele za Dan zaljubljenih?

Čak i ako ovo nije vaš omiljeni praznik, Dan zaljubljenih se bliži, a odmah za njim ide i Dan žena, tako da je red da svoju partnerku obradujete nečim.
Ako ste mislili da vaša draga očekuje od vas da joj za Dan zaljubljenih ili Osmi mart poklonite neki preskupi nakit ili hiljadu i jednu ružu, prevarili ste se!

Najnovije istraživanje pokazalo je da bi, čak i u bogatim društvima kao što je Velika Britanija, prosečna dama više želela da je dečko ili muž poljubi svakog dana pre odlaska na posao, nego da dobije najdivniji poklon. Mala doza nežnosti im je draža od ma kakvih poklona.

Ukoliko ste se ipak odlučili da joj ugodite nečim materijalnim, onda je bolje da to bude cveće. Čak 65 pripadnica nežnijeg pola najviše bi volelo da dobiju skroman buketić, a samo 34 odsto priželjkuje da to bude neki seksi veš. Verovali ili ne, svaki peti muškarac nikada u životu nije poklonio svojoj voljenoj cvet! Vreme je da to promenite.

Takođe, na listi poželjnih znakova pažnje su odlazak u restoran na romantičnu večeru, u šetnju, ljubavno pismo ili naprosto pomoć u kućnim poslovima.

haber.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close